Connery

Sonos er klar med omfattende redesign af app for første gang i fire år

Sidste app-ændring efterlod gamle højttalere på S1-appen

Når det kommer til et af de mest udbredte multiroom-lydsystemer Sonos, er nyheder om app-relanceringer noget, der må kunne få en del af brugerne til at fyldes med lige dele begejstring og tandskæring.

Da Sonos i 2020 sidst gennemførte den store runde og lancerede den aktuelle S2-app, var det et greb der medførte bedre brugervenlighed, men også det notoriske skifte, der efterlod et par af de ældste Sonos-højttalere bundet til den gamle app, der blev efterladt i App-store som 
S1 legacy"-appen. 

Med den nye app, forsikrer Sonos os dog om, at alle eksisterende S2-produkter fortsat vil være tilgængelige i den nye app. 

ANNONCE
Sonos nye app-brugerflade - ny startside - Sonos er klar med omfattende redesign af app for første gang i fire år Sonos nye app-brugerflade - ny startside

Men hvorfor skal vi have en ny Sonos app?

Sonos fortæller at man 20 år efter introduktionen af multirumsmusik, fortsat stræber efter innovation. Efter brugerfeedback, er det nu tid til at nyt løft i brugeroplevelsen på appen. 

Den nye app strømliner startsiden, så man kan komme hurtigere til musikken, og ikke længere skal klikke sig rundt imellem forskellige faner for henholdsvis tjenester, album, sange og kunstnere. 

Desuden bliver søgningsfunktionen 'global', så man altså har en søgning, der søger ind i alle de tilkoblede tjenester på appen - og det lyder som en gevaldig forbedring. 

På systemstyringsfronten er der også blevet lavet forbedringer - så man nu lettere kan vælge højttalere og gruppere dem gennem en visuel oversigt over placeringer. 

Sonos udgiver deres nye app den 7. maj 2024.

ANNONCE
Sonos nye app-brugerflade - global søgning - Sonos er klar med omfattende redesign af app for første gang i fire år Sonos nye app-brugerflade - global søgning
Sonos nye app-brugerflade - systemstyring - Sonos er klar med omfattende redesign af app for første gang i fire år Sonos nye app-brugerflade - systemstyring
Del

Seneste nyt