Connery

Ikea relancerer Sonos Symfonisk højttalerlampen med nye funktioner

Lydlampen fra IKEA kommer i nye klæder

Ikea og Sonos har siden 2019 samarbejdet om Symfonisk-serien af WiFi-højttalere, der forhandles af IKEA verden over. 

Serien bringer størstedelen af Sonos-funktionaliteten ned i et prisleje og en række andre designs, end man typisk har kendt det for Sonos - og produktserien står absolut ikke stille. 

Senest har IKEA afsløret en Symfonisk væghøjttaler, og nu er turen kommet til en relancering af bordlampen, det måske mest farverige produkt i Symfonisk-serien. 

ANNONCE
Den nye Symfonisk højttaler med lampeskærm i glas - Foto: IKEA/Sonos - Ikea relancerer Sonos Symfonisk højttalerlampen med nye funktioner Den nye Symfonisk højttaler med lampeskærm i glas - Foto: IKEA/Sonos

Symfonisk Table Lamp lanceres i Oktober 2021 i en ny version.

Den nye version kommer med udskiftelige lampeskærme, en i tekstil og en i glas - disse to designs forventes at komme i forskellige farver. 

Højttalerlampen opgraderes også med en fatning der understøtter pærer i E26/E27. 

På lydsiden byder den nye lampe på en ny akustisk opbygning, som skulle give brugeren en god lydoplevelse, uanset hvilken vinkel man lytter til lampen. 

Som gældende for de øvrige Symfonisk-produkter, er den nye version af højttalerlampen også kompatibel med Sonos eget højttaler-system. 

ANNONCE
Ny Ikea Symfonisk Table Lamp med lampeskærm i tekstil - Foto: IKEA/Sonos - Ikea relancerer Sonos Symfonisk højttalerlampen med nye funktioner Ny Ikea Symfonisk Table Lamp med lampeskærm i tekstil - Foto: IKEA/Sonos
Del

Seneste nyt