Connery

Her kan du streame Danish Game Awards 2024 live

Officiel showstart kl 20.30

Denne lørdag aften byder på ekstraordinær underholdning direkte fra Gamebox i Herning, hvor Pilou Asbæk vil lede publikum (Live og streamere) igennem aftenens festligheder Til Danish Game Awards 2024. 

Arrangementet skydes i gang kl. 19.30 med et Rød Løber Show, hvor fans og seere kan få et glimt af aftenens stjerner og specialinviterede gæster. Selve showet løfter sløret for sine hemmeligheder fra kl. 20.30. Og hvis ikke du er i nærheden af Herning, kan du følge det live her.

ANNONCE

Blandt de prominente prisoverrækkere finder vi en imponerende liste af personligheder såsom iværksætteren Nikolaj Nyholm, den kulinariske daredevil Chili Klaus, skuespilleren Magnus Brunn, og influencer Sebastian Bull. Thomas Bense fra Pixel.tv vil også være at finde blandt de festklædte gæster, klar til at bidrage til aftenens glans.

Nomineringslisten lover hård konkurrence og spænding, med navne som Marie Watson, Jaxstyle, Søndergaard, Lasse Vestergaard og Bokoen, der alle håber på at hjemtage en pris.

Eventet er placeret strategisk i Herning, som denne weekend også spiller vært for den populære Gamebox Festival, og lover dermed en weekend fyldt med underholdning og festligheder. Gå ikke glip af den direkte transmission.

ANNONCE
Del

Seneste nyt