Connery

JBL er klar med fire nye Dolby Atmos soundbars

Her er JBL's bud på opgraderinger til hjemmebiografen

Antallet af soundbar-løsninger der er bygget til det populære Dolby Atmos Surround-format er praktisk talt eksploderet under årets udgave af den tyske elektronikmesse IFA, der netop er blevet afholdt i Berlin. 

Ved siden af et sæt high-end løsninger fra blandt andet Bang & Olufsen og Sennheiser, har JBL spillet sig på banen med fire forskellige sæt, der alle går under fanen 'JBL Bar'.

Flagskibet i serien hedder JBL Bar 1000, og her får man et en soundbar med trådløse baghøjtalere og en trådløs subwoofer med i pakken. 

Designet af soundbaren er umiskendeligt JBL'sk, med hvor de trådløse baghøjtalere også kan indgå som elementer i selve soundbaren, alt efter opsætning. De kan simpelthen klikkes af og på efter velbefindende. 

ANNONCE
JBL Bar 1000 - JBL er klar med fire nye Dolby Atmos soundbars JBL Bar 1000

Sættet benytter Harmans MultiBeam-teknologi, til at skabe deres egen bud på en følelese af 3D Surround, men understøtter altså også Dolby Atmos og DTS:X 3D. 

Alle soundbars i den nye serie kommer med indbyggede trådløse funktioner i form af AirPlay 2, Alexa og indbygget Chromecast - og frit valg mellem stemmeassistent-funktion i enten Alexa, Google Assistant eller Siri. 

JBL Bar 1000-sættet har hele fire opadrettede drivere, til at hjælpe 3D-fornemmelsen godt på vej, og det samlede poweroutput i 7.1.4 surroundsystemet er på 880 Watt. 

Pris og tilgængelighed
JBL Bar 1000 lanceres i oktober 2022, til en vejledende salgspris på 8.999 sub og baghøjttalere inklusive.

ANNONCE
JBL er klar med fire nye Dolby Atmos soundbars
Del

Seneste nyt