Connery

BeoSound Theatre: B&O lancerer ny high-end soundbar

Stand-alone lydbar spiller op med interessante funktioner

Bang & Olufsen har nu præsenteret deres seneste værk til hjemmebiografen, en surround-soundbar, der fjerner behovet for en subwoofer - til den nette sum af 49.400 kroner.

Den heftige soundbar er udviklet, til at kunne give den optimale hjemmebiografoplevelse - og det kommer med en ny tredimensionel lydspredning, der - som B&O fortæller; aldrig er set før på markedet. 

ANNONCE
Beosound Theatre - BeoSound Theatre: B&O lancerer ny high-end soundbar Beosound Theatre

Inde i den flotte indpakning er der blevet plads til 12 drivere og to 6.5" basenheder, der samlet giver et imponerende lydtryk på 112 dB. De mange enheder, arbejder sammen på en måde, så bassen fordeles på alle højttalere - og ikke kun subwooferne  og det giver ifølge producenten en markant anderledes lydoplevelse, end vi er vant til fra soundbars. 

"Vi udviklede oprindeligt Beam Width Control og Beam Direction Control til Beolab 90 for at reducere sidevægsreflektionerne. Men i Beosound Theatre bruger vi teknologien til at dirigere lyden væk fra lytteren, hvilket giver en meget mere fascinerende og helstøbt lydoplevelse," forklarer Jakob Dyreby, Senior Technology Specialist hos Bang & Olufsen. 

Soundbaren er pakket med features, som Dolby Atmos, og understøttelse af streaming (Airplay 2, Chromecast og Spotify) og så passer den til alle skræme - men er udviklet med særligt kig til LG OLED C-seriens TV i skærmstørrelserne 55", 65" og 77". 

Pris og tilgængelighed

Beosound Theatre bliver tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på B&O's hjemmeside oktober 2022, hvor den fås med flere farver af aluminiumsrammer - og forskellige frontcovers i enten træ-materiale eller stof. 

Vejledende salgspris starter ved 49.400 kroner

ANNONCE
Beosound Theatre - BeoSound Theatre: B&O lancerer ny high-end soundbar Beosound Theatre
Beosound Theatre - BeoSound Theatre: B&O lancerer ny high-end soundbar Beosound Theatre
Del

Seneste nyt