Connery

Mazda CX80: Den ultimative familieslæde fra Zoom-zoom land?

Der er allerede kommet danske priser på Mazdas 7-personers SUV

CX-80 er navnet på mazdas næste store SUV, der træder ind som storebror til CX-60. Det gør den med en længde på lige knap 5 meter og en foldbar tredje sæderække, der sender bilen ind i det begrænsede space for de helt store familier, der har brug for siddeplads til op til 7 personer. 

ANNONCE
Mazda CX-80 - Mazda CX80: Den ultimative familieslæde fra Zoom-zoom land? Mazda CX-80

Mazda i Danmark har allerede lagt billet ind på modellen, der herhjemme alene bliver tilgængelig i plug-in hybrid variant med en 2,5 liters benzinmotor og elmotor, der sammenlagt har en ydelse på 327 hestekræfter og et omdrejningsmoment på 500 Nm. 

For en stor SUV har CX-80, takket være hybridteknologien stadig en rigtig pæn acceleration der trækker 0-100 km/t på 6,8 sekunder. 

Den elektriske rækkevidde oplyses til at være 60 kilometer, mens WLTP-rækkevidden i kraft ag hybriden kan nå op på 62,5 km/l.

Plug-in CX-80'eren udstyres desuden med 8-trins automatgear og variabelt firehjulstræk, der gør det muligt for bilen at trække en anhænger på op til 2500 kg. 

Mazda i Danmark oplyser at Mazda CX-80 får en startpris på 562.000 kroner, når den introduceres i Danmark til efteråret 2024.

Se alle billederne af den nye vogn i galleriet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt