Connery

Tom Holland er i gang med Spider-Man 4

Holland er klar til endnu en runde Peter Parker

Marvel Cinematic Universe har haft et par hårde år, og det seneste helt store højdepunkt på filmfronten, Spider-Man: No Way Home er i år 3 år gammel. Derfor kan man ikke fortænke hans i at spekulere i, om ikke snart Marvel bringer Spider-Man tilbage. 

Rygter om en kommende film har sværmet og bygget sig større over den seneste tid, og i et nyligt interview med Deadline, kommer Tom Holland på en måde til at afsløre, at Spider-Man 4 rent faktisk er på vej. 

I interviewet fortæller Holland, at han altid har lyst til at lave Spider-Man film - og at han praktisk talt skylder sin karriere til superhelten. 

Han fortæller også, at han og Marvel-lejren er meget ærekære over den modtagelse som No Way Home fik, og at man ikke helt har fundet den rigtige historie endnu. 

ANNONCE

"Det er første gang i processen, at jeg har været med i den kreative del så tidligt." afslører skuespilleren, der altså bekræfter at han i den kommende film formentlig også har en større rolle bag kameraet, end i de tidligere film. 

Så altså tyder det på, at Spider-Man 4 ikke er et af Marvels skrinlagte projekter. 

Marvel har ellers skruet en del ned for dampen i deres MCU-motor, og den eneste reelle MCU-film der udkommer i år, er Deadpool & Wolverine, som i den nyeste trailer ser ud til at blive en massiv introduktion til MCU, hvor både Deadpool, Wolverine og X-Men for alvor bliver bragt ind i den samlede fortælling.

ANNONCE
Del

Seneste nyt