Connery

Samsungs nye induktionskogeplade har indbygget 7" skærm og en række smarte funktioner

En skærm i en kogeplade?

Hvis nogen sætter en skærm i et produkt der ellers kunne (på nogen) virke en smule kedeligt og ordinært, så vågner vi straks op. For alle ved, at alt med en skærm på et eller andet tidspunkter kommer til at kunne spille DOOM!

Men spøg til side. Samsung har netop afsløret deres seneste innovation indenfor kogeplader, Anyplace induktions-kogepladen, der rent faktisk lyder som en rigtig fed fornyelse til køkkenet. 

Den indbyggede 7" touchskærm er nok det der først drager opmærksomheden, men det er ikke en gimmick i sig selv. Jo, selvfølgelig tillader skærmene at koble op med Samsungs smarthome-system SmarthThings, så man blandt andet kan tænde og slukke for andre produkter fra kogepladen (Eller Family Hub køleskabet) men der er mere. 

Anyplace Induction, gør nemlig op med den traditionelle måde at tænke induktion på. I stedet for at have fire eller flere faste induktionsområder, er hele pladen udstyret med 22 induktionsspoler, der dækker hele overfladen - herfra identificerer kogepladen selv hvad du stiller på kogepladen - og hvor, og herfra er det så muligt at indstille kogningen eller stegningen fra det indbyggede display. Det gør den ved hjælp af AI, der bruger 76 sensorer til at genkende gryder, pander og andet madlavningsgrej, så man let og simpelt skulle kunne styre gryden fra hvor end man placerer den på pladen. Det er faktisk ret smart - og gadget overkill eksisterer ikke i vores verden. 

Samsung fortæller i forbindelse med afsløringen på EuroCucina messen, at Anyplace Induction finder vej til nordiske markeder i løbet af efteråret 2024 - dog uden en annonceret salgspris. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt