Connery

Playstation 5 Pro dukker op i år ifølge rygterne

Den kommende opgradering er selvfølgelig endnu hurtigere

Rygterne omkring en potentiel PlayStation 5 Pro konsol har i og for sig eksisteret på forskellige planer, lige siden en Pro-model udkom til PlayStation 4, men er selvfølgelig taget til i styrke i takt med at PlayStation 5 kom på markedet og er blevet ældre. 

Til november er der gået fire år siden PS5 først kom på markedet - det er et år længere inde i generationens levetid, end da PS4 fik en Pro-model. 

Et læk omkring specifikationerne til den kommende Pro-model, satte gang i en indsats hos tech-mediet The Verge, der nu påstår at ligge inde med en komplet specifikationsliste for et PlayStation-produkt, der hvis ikke er de endelige produkt, er en udviklerversion af PlayStation 5 Pro.

En kommende PS5 Pro skal gøre det muligt for de kommende spil at understøtte Ray Tracing-funktioner og højere frame-rates op til tre gange bedre end PlayStation 5, og det giver god mening. 

Selvom PlayStation 5 er en habil spillekonsol, skal gamere ofte tage stilling til, om de har lyst til at spille deres spil med fokus på bedst mulig grafik eller fokus på en mere flydende spiloplevelse - og i en optimal verden, burde der slet ikke være et valg - og det er formentlig hvad en PS5 Pro vil kunne løse. 

Den nye model kommer ifølge rygterne til at have en væsentligt opgraderet GPU, der med et output på op mod 17 teraflops i forhold til de 10.25 teraflops på PS5, er en væsentlig opgradering til den grafiske motorkraft. 

I samme ombæring bliver den eksisterende processor tunet en smule, så den nu kan vil kunne nå en frekvens på 3.85 Ghz i forhold til aktuelle 3.5 Ghz, og så bliver systemets hukommelse - RAM, opgraderet til at kunne køre med en hastighed på 576 GB i sekundet, en opgradering på over 25%. 

Altså en hurtigere og stærkere konsol, til dem der måtte ønske sig sådan en. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt