Connery

Creative er klar med ny billig Soundbar til den lille skærm

Creative Stage Air V2 er soundbar til små penge

Creative er gammel i gårde, når det kommer til PC-lyd, og de seneste år har de været garant for rigtig fine produkter, til ret gode penge. 

Nu er de klar med en opdateret soundbar til PC-brugeren - eller i hvert fald den mindre skærm. Soundbaren fylder kun omkring 40 centimeter i bredden - og så er den ret fleksibel i brug. 

ANNONCE
Creative Stage Air V2 - Creative er klar med ny billig Soundbar til den lille skærm Creative Stage Air V2

Soundbaren kan fungere som trådløs højttaler, men også tilsluttes fast strøm ved hjælp af et USB-C kabel. I forhold til muligheder for tilslutninger er det muligt at foribnde enheder med enten 3.5 mm jack for analog, USB-C for digital ignal og Bluetooh 5.3, hvis man ønsker at bruge den som trådløs højttaler. 

Vi er ikke ude i hverken de vildeste eller mest audiofile tilslutningsforbindelser - til gengæld er prisen også til at arbejde med - den vejledende salgspris lyder på lige knap 60 euro - eller i omegnen af 450 kroner - og så er der surround-bar til gamerbordet!

ANNONCE
Creative Stage Air V2 - Fra siden og bagsiden - Creative er klar med ny billig Soundbar til den lille skærm Creative Stage Air V2 - Fra siden og bagsiden
Del

Seneste nyt

Annonce