Connery

Sonos billigste højttaler bliver endnu billigere - hvis du kan undvære mikrofon

Sonos Roam lander i SL-version

Sonos havde i forvejen prøvet en smule kræfter med trådløse højttalere i deres MOVE-højttaler, og i midten af 2021 blev teknologien også i mobil i mere praktisk forstand, da de lancerede den søde lille Sonos Roam (Se anmeldelsen her), den mindste Sonos-højttaler, der samtidig var den billigste i lineuppet på daværende tidspunkt. 

15. marts 2022 lancerer Sonos nu deres mobile højttaler i en ny SL-version, der adskiller sig fra første version, ved ikke at være udstyret med en mikrofon. 

Det er ikke første gang, at Sonos tilbyder uden-mikrofon produktet SL. Første gang skete med en versionering af Sonos One, One SL brillerer ligesom Roam SL med fraværet af mikrofoner.

Hele pointen her, er at kunne tilbyde et billigere produkt til kunder, der enten ikke har behov for - eller lyst til at eje produktet med indbygget mikrofon. 

ANNONCE
Sonos Roam SL i hvid - Sonos billigste højttaler bliver endnu billigere - hvis du kan undvære mikrofon Sonos Roam SL i hvid

Fraværet af mikrofonen betyder blandt andet at Sonos Roam SL ikke har indbyggede stemmeassistenter som Google Assistant og Alexa, at der ikke er Trueplay-tuning og at man ikke har sound-swap funktionen (der var en af de sjovere gimmicks ved den første Roam)

Pris og tilgængelighed

Sonos kan igen lancere Roam som 'den billigste Sonos højttaler' - til en vejledende pris på 1349 kroner. 

(Det spøjse her, er at Roam i første omgang blev lanceret til selvsamme pris - den pris blev dog opjusteret til vejl. 1490,- kroner, da Sonos i efteråret 2021 måtte opjustere deres vejledende salgspriser på grund af flere udefrakommende faktorer, der påvirkede produktionsomkostningerne.)

ANNONCE
Del

Seneste nyt