Connery

Astralis går ind i valgkampen

Clutchministeren er klar med mærkesager som 'Gaming på danske plejehjem' og 'CS:GO-Major til Aars'

Selvfølgelig er der masser af selvironi på spil, når Astralis-stjernen Andreas "Xup9x" Højsleth dukker op på valgplakater som Clutchministeren - men initiativet, der er igangsat af Astralis, har rent faktisk nogle budskaber i ærmet: 

"Formålet med kampagnen er at skabe opmærksomhed på gaming og den positive samfundsværdi, der bl.a. findes i de mange sociale fællesskaber på tværs af traditionelle skel som findes og skabes omkring spilaktiviteterne.

Kampagnen har også budskaber til gamerne selv, hvor opfordringen til at ”røre græs” handler om at komme udenfor og bevæge sig, mens du får frisk luft til hjernen og ny energi, så du bliver endnu skarpere foran skærmen. Det gælder i øvrigt ikke kun gamere, men alle, der bruger tid foran skærmen på job eller i fritiden." lyder det fra Astralis.

ANNONCE
"Clutch eller kaos" - Astralis - Astralis går ind i valgkampen "Clutch eller kaos" - Astralis

Mærkesager er der flere af - og en af sagerne har et meget lokalpolitisk islæt: "CS-GO-Major til Aars"

Her ønsker Clutchministeren at give noget tilbage til sit lokalsamfund:

"Tæt på Limfjorden mellem Aalborg og Viborg er Clutchministeren opvokset. Folk fra Aars er ikke nødvendigvis dem, der har størst armbevægelser eller råber højst, men derimod går de til arbejdet med en ydmyghed og beundringsværdig præcision.

Middelfart har Eriksen, Aars har Clutchministeren.
Derfor vil Clutchministeren gerne give igen til den by, der har givet ham så meget. Aars fortjener at komme på CS:GO-landkortet – og det vil vi i den grad gøre, hvis vi får en CS:GO-Major til Aars.

Støt de lokale
Det vil nok sende Restaurant Den Kinesiske Mur, Café Enzo og Kimbrer Kroen på overarbejde, men så må Clutchministeren finde nogle support players til at løfte opgaven, så Aars kan få CS:GO-Majoren – og vi undgår, at andre end X-kiosken må dreje nøglen om."

ANNONCE
Del

Seneste nyt