Connery

Ardbeg Whiskysmagning på Kastrup Fort?

Hvis du mangler noget at lave på lørdag..

Jamen prøvnuliathørher... 

Nu er vi efterhånden ved at have prøvet en masse af de der must-try ting, som sommervarmen ligesom kræver. Hvis du også er træt af at lave ingenting på stranden eller i haven, hvad så med at tage på et whisky-eventyr på Kastrup Fort? 

ANNONCE
Man bliver så glad og smilende af whisky-smagninger! - Ardbeg Whiskysmagning på Kastrup Fort? Man bliver så glad og smilende af whisky-smagninger!

Det skotske destilleri Ardbeg indbyder til at opleve dets whiskyunivers på Kastrup Fort på Amager, et stenkast fra Femøren metrostation. Arrangementet foregår lørdag eftermiddag den 2. juni mellem klokken 15 og 17.

På Kastrup Fort har destilleriet fra Islay lavet en pop up-univers med telte, festivalstemning og opstillet en whiskybar, hvor der er mulighed for at dufte og smage på en række sjældne whiskyer, som har opnået kultstatus. Derudover kan nysgerrige whiskysjæle stifte første bekendtskab med An Oa, der er den seneste variant, Ardbeg har tilføjet til sit faste sortiment. Det er en whisky, der byder på masser af kraft og markante noter af røg, sødme og blødhed.

Til tonerne af groovy musik bydes whiskyentusiaster en gratis dram af Ardbeg Ten, ligesom det vil være muligt at købe forskellige smagsprøver, herunder den eksklusive limited edition whisky, Ardbeg Grooves, som har verdenspremiere på dagen. Det vil desuden være muligt at købe en gastroburger med pomfritter og hjemmelavet dip.

Arrangementet sker samme dag, som den danske del af det internationale Ardbeg-laug afholder deres årlige sammenkomst, som kun er åbent for medlemmer. Lauget, som kaldes the Ardbeg Committee, tæller mere end 10.000 medlemmer fordelt på 130 lande.

ANNONCE
Nice to know

Hvad: Ardbeg whiskysmagning

Hvor: Kastrup Fort, Amager Strandvej 246, 2300 København

Hvornår: Lørdag d. 2. juni, kl. 15-17

Entre: Gratis

Del

Seneste nyt

Annonce