Connery

3 bud på en sommerferie med drengene

Sommervejret lader vente på sig, så her er nogle alternativer til den danske sommer.

Sommeren har ikke ligefrem været sommer-agtig i år, så her er tre bud på hvordan du sikrer dig en god sommerferie i udlandet.

Tag til England og se bold
Du kan samle gutterne, og tage en tur til England og se fodbold. Det er en kæmpe oplevelse at se fodbold i England, og der er masser af muligheder.

Det nye Etihad stadium i Manchester har plads til 47.000 tilskuere, og vælger du den rette kamp, kan du få en oplevelse for livet. Easyjet flyver direkte til Manchester fra København til en billig pris, og orker du ikke selv at reservere flybillet og kampbillet, så kan du få et godt overblik over rejsearrangører på visitfootball.dk.

ANNONCE
3 bud på en sommerferie med drengene

Fest løs i Vegas
Er budgettet til det, er Las Vegas altid et rigtig sjovt sted at tage hen med gutterne. Hos Norwegian kan du flyve direkte fra København til L.A, og så kan I fx. leje en American muscle-car, og tage en flot køretur over til Vegas. Jeg har før fundet billetter på denne rute for 2.400 pr person.

Hoteller er billige i Vegas, og det er en kæmpe oplevelse at se de vanvittige hoteller de har banket op derude i ørkenen.

Tag en afbudsrejse
Den sidste er en klassiker. Denne Facebookgruppe har dagligt gode tilbud lige nu, og der er ret mange penge at spare, hvis du kan rejse lige når det passer dig. Er du fx studerende med meget lang sommerferie, så hold øje med de forskellige tilbud, og spring til når den rigtige destination byder sig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce