Connery

10 ting mænd elsker ved kvinder!

Der er sikkert 1000 grunde til du elsker netop din kæreste, men her er 10 ting som gør en hver mand glad!

Hvis alt går godt deler du resten af dit liv med din kæreste. Det kan ikke undgås at der opstår skænderier og diskussioner hen ad vejen, og det betyder man sommetider glemmer de små ting man elsker. Der er sikkert 1000 grunde til du elsker netop din kæreste, men her er 10 ting som gør en hver mand glad!

ANNONCE

1. Lav god mad

Intet slår mors kødgryder.. Eller gør det? Forkæl os med lækkert mad. Det behøver ikke være gourmet, men noget du kan lide at lave og er god til. Vi elsker at få serveret en god middag fyldt med kærlighed, og som tak skal vi nok tage opvasken!

2. Hæng din egen hylde op

Kønsrollerne er for længst visket ud. Kvinder skal ikke fremstå som hjælpeløse skrøbelige væsner. Tag initiativ og hæng selv den hylde op. Vi elsker når I tager sagen i egen hånd og ikke har brug for hjælp.

3. Blær dig overfor veninderne

Lad veninderne vide hvor lækker du synes din kæreste er. Fortæl hvor dygtig han er til sit arbejde, hvor god han er i sengen eller hvor meget han forkæler dig.

4. Æd

Selvfølgelig skal du ikke bare have en salat. Bestil en stor klistret burger eller en 400g angus bøf og spis op. Drik en øl dertil hvis du vil! Kvinder der fremstår selvsikre og kan nedlægge selv den største pizza er et kæmpe plus.

5. Plat humor

Bøvs og grin! Fortæl “Din mor” jokes og dans som en idiot. Vi elsker når I har selvironi og tør at se dumme ud. I behøver ikke fremstå perfekte hvert eneste sekund. Vi fortrækker jer ægte.

6. Komplimenter

Vi mænd vil også gerne komplimenteres. Vi prøver faktisk at se godt ud for jer, så fortæl os når håret sidder godt eller vores nye jakkesæt klæder os.

7. Vis din lyst

Vi tænder på dig, det er du forhåbentlig ikke i tvivl om. Lad os mærke når du er liderlig og når du har lyst. Vis tegn når vi gør den lille ting der får dig helt op at ringe. Send en fræk SMS når du tænker på os og smid dig nøgen på sengen når vi mindst venter det.

8. Grin af os

Grin med os når vi har det sjovt, og grin af os når vi er åndssvage. Vi elsker at få jer til at smile!

9. Tag et bad med os

Spar på vandet og gør os glade! Vi får noget lækkert at kigge på og lege med mens vi klarer dagens hårvask! Måske fører det endda til sex?

10. Dul dig op

Gør dig selv lækker. Tag de høje sko og den smukke kjole på. Ikke når du skal ud med veninderne, men når du skal ud med os. Vis at du vil se godt ud for DINmand, og gør alle andre mænd misundelige.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce