Connery

Zombie-universet udvider - gensyn med Negan i første trailer til The Walking Dead: Dead City

Walking Dead-spinoffen har fået sin første trailer.

The Walking Dead fik verden til at eksplodere med kærlighed til zombier igen - og det endte ud med intet mindre end snart 6-7 forskellige spin-offs i øst og vest, prequel og sequel.

Det nyeste skud på stammen hiver et par gamle kendinge i spil igen - vi snakker selvfølgelig Negan og Maggie.

Den uventede duo har fået deres egen spin-off, som går under navnet The Walking Dead: Dead City, og vi har netop fået første trailer til årets Comic-Con.

Tjek den ud i bunden af artiklen!

The Walking Dead: Dead City" er en spin-off fra den populære tv-serie "The Walking Dead". Serien tager seerne med på et nyt eventyr i det post-apokalyptiske univers, denne gang med fokus på to velkendte karakterer fra originalserien: Maggie og Negan.

"Dead City" foregår i en verden, hvor samfundet er kollapset efter en zombie-apokalypse. Maggie (spillet af Lauren Cohan) og Negan (spillet af Jeffrey Dean Morgan) danner en usandsynlig alliance for at overleve i denne brutale og farlige verden. På trods af deres blodige fortid og dybe mistillid må de samarbejde for at bekæmpe nye trusler og sikre deres overlevelse.

Serien udforsker de ødelagte byer og de farer, der lurer i skyggerne af et samfund, der engang var civiliseret. New York City er en central lokation i "Dead City", og den ikoniske by er nu en labyrint af ruiner, hvor både de levende døde og desperate overlevende udgør konstante farer. Denne setting giver serien en unik visuel stil og atmosfære, der adskiller den fra andre "The Walking Dead"-serier.

En af de mest fascinerende aspekter af "Dead City" er dynamikken mellem Maggie og Negan. Maggie har aldrig tilgivet Negan for drabet på hendes mand, Glenn, men deres fælles mål og behovet for overlevelse tvinger hende til at arbejde sammen med ham. Deres komplekse forhold er en central drivkraft i serien, fyldt med spændinger, moralske dilemmaer og øjeblikke af uventet samarbejde.

Udover de traditionelle zombies trusler, introducerer "Dead City" også nye fjender og udfordringer. Fra organiserede bander til skjulte samfund med deres egne agendaer, må Maggie og Negan navigere gennem en verden, hvor tillid er en luksus, de sjældent har råd til.

Tjek traileren herunder - serien får premiere et endnu ukendt tidspunkt i 2025:

ANNONCE
?si=ncgNfg8zwb__0cYT
Del

Seneste nyt