Connery

To uerfarne politibetjente beslutter sig for at blive korrupte i første sortkomiske trailer til Greedy People

Når man fanges med fingrene i honningkrukken!

Joseph Gordon-Levitt og Himesh Patel leder an i ny sortkomisk komediethriller, der går under navnet Greedy People.

Her spiller Gordon-Levitt en mere erfaren politibetjent, der skal vise den nyligt rekrutterede betjent spillet af Patel rundt i deres lokalområde.

De bor i en dødkedelig del af USA i Providence, hvor politiet ikke har særligt meget at lave i løbet af en dag.

Han får blot besked på at undgå én ting som minimum - lad være med at slå nogen ihjel.

Og hvad sker der så? I et uheldigt øjeblik på patrulje, hvor han skal undersøge en mulig forbrydelse i et hus, bliver han overfaldet af en kvinde, der ikke er helt tilfreds med, at han giver hende et chok i sit eget hjem - og vupti, hun falder og slår sig, og dør.

Nu står de to betjente og tænker, hvordan de skal forklare det - indtil de bogstaveligt talt falder over en gigantisk bunke penge.

Det laver en hurtig beslutning og så farvel til loven, og går i stedet i den korrupte retning - de beslutter sig for at beholde pengene og få det til at ligne et røveri.

Hvad der virker som en simpel løgn, der sikrer dem økonomisk resten af deres dage, ender med at optrevle et kæmpe problem af forbrydere på nakken af dem og folk, der leder febrilsk efter pengene.

I en klassisk buddycop-fortælling på den forkerte side af loven skal de forsøge at finde hoved og hale i den dummeste beslutning, de nogensinde har taget.

Tjek traileren ud herunder - Greedy People får premiere d. 23. august:

ANNONCE
?si=iPNovGXTBwUtgc6Z
Del

Seneste nyt