Connery

Så meget blev Brad Pitt betalt for sin 3-sekunders scene i Deadpool 2

Legendarisk øjeblik!

Brad Pitt hører til den elite af Hollywood-stjerner, der er kendt for at være svære at få med i filmprojekter. 

Han er nået til det punkt i karrieren, hvor han kan vælge og vrage som han vil - og derfor kom det som noget af en overraskelse, da han pludselig dukkede op i Deadpool 2.

Udelukkende for 2 sekunder!

Han spiller karakteren Vanisher, et medlem af Deadpools X-Force team, der har evnen til at være usynlig. Gennem det meste af filmen ser publikum ikke Vanisher. 

Scenen, hvor Brad Pitt rent faktisk bliver synlig, er kort, men mindeværdig. Under en mission, hvor X-Force hopper ud af et fly for at angribe en konvoj, går tingene frygteligt galt. De fleste af holdmedlemmerne lander uheldigt, og Vanisher er ingen undtagelse. Han springer ud af flyet, og hans skæbne forbliver ukendt, indtil han ved et uheld bliver ristet, da han lander i nogle elektriske kabler.

I det øjeblik, hvor Vanisher bliver dræbt, bliver han synlig for første gang, og det afsløres, at det er Brad Pitt. Hans ansigt ses kun et øjeblik, før han dør af elektrochokket. Denne korte cameo er både uventet og morsom, da Brad Pitts deltagelse i filmen ikke var blevet offentliggjort på forhånd.

Men hvad betaler man egentlig sådan en A-liste-legende for 2 sekunder?

Ryan Reynolds og medforfatter på Deadpool 2, Rhett Reese, afslørede, at et eneste han ville have, var en kop kaffe.

Personligt leveret af Ryan Reynolds fra Starbucks. Sådan lød Reynolds, da han blev spurgt om Pitts rolle i Deadpool 2:

"Mine folk fortalte mig, at han bare ville have en kop kaffe, og jeg tænkte: 'Altså en hel forretningskæde, eller bare en enkelt kop kaffe?' - og jeg blev fortalt, at det bare var en enkelt kop kaffe, og med det mente han, at det han ville gøre det for ingenting. Det var så fedt og en af de pæneste træk, nogen kunne gøre."

Pitt fortalte, at hans børn var vilde med Deadpool, så han var klar på at gøre, hvad de havde lyst til, så længe det passede med hans kalender.

Meningen var at skabe den mest umodne måde at bruge en af Hollywoods største stjerner i en film - og bare give ham den mest meningsløse rolle. 

Fedt!

Deadpool 3 drøner afsted i biffen lige nu, hvis du skal nå og fange den tredje film i trilogien. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt