Connery

LEGO lancerer rendyrket nostalgi med Super Mario World: Mario & Yoshi-sæt

Super Mario-nostalgi!

LEGO har netop annonceret et nyt sæt i samarbejde med Nintendo, der bringer Mario og Yoshi ind i LEGO-universet.

Dette sæt er en del af LEGO Super Mario-serien, som kombinerer fysisk leg med interaktiv digital spiloplevelse.

Spillere kan bygge ikoniske Mario-baner med Yoshi som en central figur, der tilbyder nye spilfunktioner og udfordringer.

Sættet omfatter detaljerede byggeelementer og figurer, der giver fans mulighed for at skabe og tilpasse deres egne unikke Mario-oplevelser, hvilket yderligere styrker det kreative og engagerende aspekt af LEGO Super Mario-serie.

Dette sæt er et must-have samlerobjekt for Nintendo®-fans og en sjov gave til voksne LEGO® Super Mario™-entusiaster. Modellen indeholder pixelerede figurer og bevægelige elementer, der bringer minder om klassiske siderullende spil. Yoshi kan løbe med Mario på ryggen, og hans tunge kan bevæge sig. Der er mulighed for interaktiv oplevelse ved at tilføje figurer fra andre LEGO® Super Mario™ sæt, og byggevejledningen findes i LEGO® Builder appen.

Modellen er bygget af 1215 brikker og har en højde på 40 cm, bredde på 26 cm og en dybde på 11 cm.

Super Mario og Yoshi er to ikoniske figurer fra Nintendos spilunivers. Mario, en italiensk blikkenslager, er kendt for sine eventyr i Mushroom Kingdom, hvor han redder prinsesse Peach fra skurken Bowser. Yoshi, en dinosaur fra Yoshi's Island, debuterede i "Super Mario World" og blev hurtigt en fanfavorit. Yoshi hjælper Mario ved at spise fjender, flyve med Mario på ryggen, og overkomme forhindringer. Deres samarbejde kombinerer platformsspil med kreativ udforskning og har gjort dem til uundværlige figurer i spilhistorien.

Du kan få sættet d. 1. oktober til en pris på 1149 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt