Connery

Klar til et gensyn med The Penguin? Colin Farrell er klar i ny trailer til Batman-spinoff

Max-serien har også fået en officiel premieredato.

En af de ikoniske øjeblikke i Matt Reeves' The Batman var Colin Farrells portræt af en af Batmans ærkefjender - The Penguin.

Længe har vi ventet på den annoncerede spin-off-serie om hans kriminelle imperium sideløbende med hovedhistorien - og nu har vi officielt fået en timelime.

The Penguin vil få premiere på Max d. 19. september 2024.

Sammen med annonceringen af premieredatoen fik vi også en ny trailer, som du kan se nederst i artiklen!

Den nye trailer til "The Penguin," præsenteret ved ComicCon 2024, giver et dybere kig ind i den mørke og kaotiske verden af Gotham City. Colin Farrell gentager sin rolle som Oswald Cobblepot, bedre kendt som The Penguin, med en magnetisk og uforudsigelig tilstedeværelse. Traileren åbner med en intens atmosfære, der viser Gothams dystre gader, mens en stemningsfuld, dyster musik spiller i baggrunden.

Vi ser Cobblepot navigere gennem byens underverden, hvor han kæmper for magt og respekt. Scenerne skifter mellem brutal action, strategiske møder og øjeblikke, der afslører hans komplekse karakter. Traileren viser også glimt af allierede og fjender, herunder nogle velkendte ansigter fra Batmans univers. Den mørke, film noir-stil og de skarpe dialoger antyder en dybdegående karakterstudie, hvor magtkampe og intriger spiller centrale roller.

Traileren giver os et indblik i hans medvirken i Gothams narkokrig, samt et bedre kig på den famøse Sofia Falcone spillet af Cristin Milioti. 

Hun er datter af den tidligere narkobaron Carmine Falcone, og hvis folk vil ind og overtage hans plads - så får de kamp til stregen.

The Penguins obskure forhold til sin mor bliver også udpenslet i denne trailer, hvor han som en rigtig forskruet mammas boy forsøger at gøre hende tilfreds med kriminelle handlinger. 

Tjek traileren ud her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt