Connery

Hvilken effekt har Deadpool & Wolverine på resten af MCU-tidslinjen?

Nye døre eller selvstændig historie?

Med introduktionen af "Deadpool & Wolverine" til Marvel Cinematic Universe (MCU) opstår spørgsmålet: Hvordan vil disse to karakterer påvirke resten af MCU-tidslinjen?

På trods af filmens dybe indlejring i multiverset, ser det ikke ud til, at den vil have en afgørende effekt på Multiverse-sagaen.

Filmen er stort set selvstændig, og kun én scene (Wades jobinterview) finder faktisk sted i den egentlige MCU, som vi kender det.

Men er det virkelig så overraskende?

Ville Marvel virkelig tage chancen og gøre en R-rated film, som klart er rettet mod voksne, til en central del af Multiverse-sagaen?

Det ser ud til, at målet har været at fortælle en mere selvstændig Marvel-historie.

Instruktør Shawn Levy bekræftede dette til IGN og sagde:

"Vi ønskede meget bevidst ikke at lave en Marvel-film, der fungerer som en reklame eller en opbygning til den næste Marvel-film. Så vi er ikke en del af nogen fase, så vidt jeg ved. Vi anerkender forhistorien, vi respekterer den arv, vi har overtaget, men vores mål var at lave en selvstændig historie. Om disse karakterer fortsætter herfra, må tiden vise, men jeg ville elske at se det og også være en del af det."

Som Levy antyder, er der bestemt potentiale for, at Deadpool og denne version af Wolverine kan dukke op andre steder i MCU. Dette kunne være i form af "Deadpool 4" eller endda en X-Force ensemble film.

Vi så jo i post-credit-scenen i The Marvels, at Marvel har tænkt sig at gøre brug af Fox' X-Men-univers - scenen viser Teyonah Parris' Monica Rambeau vågne op i et ukendt univers, hvor hendes mor Maria (Lashana Lynch) er Binary og arbejder sammen med Kelsey Grammers Beast. Beast nævner Patrick Stewarts Professor Xavier (som vi også så i en anden verden i "Doctor Strange in the Multiverse of Madness").

Denne scene sætter potentielt op til, at Fox X-Men får en direkte rolle i Multivers-sagaen.

Spørgsmålet er, om det univers, der blev introduceret i slutningen af "The Marvels," er Earth-10005 eller en anden verden, hvor X-Men også spilles af Fox-skuespillerne.

Kort sagt: Deadpool & Wolverine vil med al sandsynlighed være en selvstændig dag, der ikke påvirker tidslinjen på den officielle MCU-historie.

Men vi siger ikke nej til små cameos af Deadpool og ny Wolverine igen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt