Connery

Første trailer til Rings of Power sæson 2 er landet

Klar til næste kapitel?

Under årets San Diego Comic-Con afslørede Prime Video en ny trailer til anden sæson af "The Lord of the Rings: The Rings of Power".

Denne trailer fremhæver især ringene og Sauron, der spiller en central rolle i den ellers ikke så Tolkien-stringente handling. 

Traileren åbner med en scene af Halbrand (Charlie Vickers), der blev afsløret som Sauron i første sæson. Gennem en voiceover hører vi Galadriel (Morfydd Clark) komme med en advarsel: "Sauron ser sig selv som hersker over hele Midgård. Han søger at regere ikke kun gennem erobring, men ved at kontrollere alle folks sind. Og for det behøver han ikke hære, men ringe."

Skabelsen af flere ringe vil derfor være en central del af sæson 2.

Vi ser Galadriel tage en ring på, hvilket bekymrer Elrond (Robert Aramayo). Elrond er gennem hele traileren stærkt imod brugen af ringene.

"Ved at bære disse ringe, er I alle blevet hans medløbere," advarer han.

Galadriel insisterer dog på, at ringen vejleder hende og ikke bedrager hende. Traileren viser også Saurons nye form i sæson 2 – en blond elver – som møder Celebrimbor (Charles Edwards).

Harfoots og The Stranger (Daniel Weyman) er også med, mens The Stranger kæmper med at finde sin plads i verden. Tom Bombadil, den gådefulde karakter fra J.R.R. Tolkiens univers, optræder også for at hjælpe ham.

Prins Durin IV (Owain Arthur) ses i konflikt med sin far, som har fået fat i en ring og ikke vil give slip på den. Andre højdepunkter i traileren inkluderer Arondir (Ismael Cruz Córdova) sammen med en Ent, Elrond der søger hjælp fra Durin, og en stor kamp mod orker samt et glimt af en trold.

Rings of Power delte for alvor vandene, da den første trailer kom ud - hvor står du henne på skalaen?

Vi glæder os til at se, hvilken retning den nye sæson bærer Rings of Power hen!

Tjek traileren ud herunder - Rings of Power sæson 2 får premiere d. 29. august på Prime Video med 3 afsnit til at starte ud med:

ANNONCE
?si=-jDUoveIyoHcq0Mr
Del

Seneste nyt