Connery

Første trailer til Dexter-prequel, Origin Sin

Begyndelsen på den godhjertede seriemorder!

Dexter-serien kørte fra 2006-2013 og havde Michael C. Hall i front som den notoriske seriemorder og blodanalytiker Dexter Morgan.

Gerningssted-undersøger om dagen, seriemorder om natten.

En hårfin balance, som selvfølgelig ikke kunne opretholdes for evigt - men inden det blev rutine og inden Dexter fik sin sag for, startede det hele med spæde begyndelser.

Og nu får vi historien fortalt i den kommende serie Dexter: Original Sin - en prequel-serie til både Dexter og Dexter: New Blood.

Sådan lyder synopsen for den kommende serie:

Dexter: Original Sin foregår i Miami i 1991 og følger Dexter (Patrick Gibson) i hans endelige transition fra studerende til hævnende seriemorder. Da hans blodtørstige lyster ikke længere kan ignoreres, må Dexter lære at kanalisere sin indre mørke side. Med vejledning fra sin far, Harry (Golden Globe®-vinder Christian Slater), adopterer han et kodeks, der hjælper ham med at finde og dræbe folk, der fortjener at blive fjernet fra samfundet, uden at komme på politiets radar.

Det er en særlig udfordring for den unge Dexter, da han begynder et retsmedicinsk praktikophold hos Miami Metro Police Department. 

Michael C. Hall er stadig ombord på projektet - dog 'blot' som fortællerstemme, som vi kender ham i den originale serie. 

Patrick Gibson har overtaget rollen som en ung Dexter Morgan.

Og til dette års Comic-Con er der blevet frigivet den første trailer til den kommende prequel.

Selvom vi ikke får mange detaljer ud af selve traileren, så rammer vi den helt rigtige vibe med en lignende, ikonisk intro med samme musik, som vi kender den fra gamle dage.

Det skal nok blive interessant - lad blodbadet begynde!

Dexter: Original Sin forventes at få premiere til december 2024:

ANNONCE
?si=FCW-fkCjfkonKyuj
Del

Seneste nyt