Connery

Trailer: De seneste Tomb Raider-spil fortsættes i animationsserie

I The Legend of Lara Croft digter Netflix videre på seneste Tomb Raider trilogi

Man kan ingen måde sige at Lara Croft er en karakter der har været underrepræsenteret i populærkulturen, siden hun første dukkede op i det originale Tomb Raider. Spillet der udkom i 1996 gav et friskt nyt take på adventure-genren, med et kvindeligt modstykke til Indiana Jones, i den ressourcestærke Lara Croft. 

Siden da har vi fået et væld af spil på tværs af platforme, og både Angelina Jolie og Alicia Vikander har spillet karakteren i respektive film-adaptioner. 

Nu kaster Netflix den kendte karakter ud i en ny animationsserie. 

ANNONCE
The Legend of Lara Croft - Netflix - Trailer: De seneste Tomb Raider-spil fortsættes i animationsserie The Legend of Lara Croft - Netflix

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft er på det fortællingsmæssige plan en direkte efterfølger til den seneste (velmodtagne) spiltrilogi (Tomb Raider 2013, Rise of the Tomb Raider og Shadow of the Tomb Raider) - I serien følger vi Lara Croft (stemmelagt af Hayley Atwell), på en ny mission, hvor hun skal forsøge at genfinde en farlig genstand, som er blevet stjålet fra samlingen på Croft Manor. 

Serien har nu fået sin officielle premieredato, og fans af gravrøveren kan se frem til et nyt eventyr, der bygger videre på Survivor-trilogien, når den lander på streameren den 10. oktober 2024. 

Tjek den seneste trailer her: 

ANNONCE
The Legend of Lara Croft - Trailer
?si=M7v_okgyuxYaQWk8
Del

Seneste nyt