Connery

Samsung Unpacked i Paris: Fire nye gadgets har fået danske priser

Samsung er tilbage med en ny generation af de foldbare Z Fold/Flip

Om der er et kapløb om at nå forbrugerne først melder historien intet om, men Samsung er i år ude med den nyeste generation af de foldbare smartphones Fold og Flip et par uger tidligere end sidste år. 

Fire nye produkter er nu blevet annonceret under annoneringeventet Galaxy Unpacked i Paris - og hvilket der bliver den helt store stjerne kan vi endnu ikke spå om.

Igen i år er det blevet til en ny version af mærkets to foldbare mobiler; Samsung Galaxy Z Fold 6 og Samsung Galaxy Z Flip 6 og begge modeller er blevet både lettere, tyndere, kraftigere og meget andet, akkurat som vi vel forventer det af et nyt modelår - og priserne de holder sig i samme niveau som sidst: Her er det vigtigste at vide om det nye grej fra Samsung: 

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Fold 6 - Samsung Unpacked i Paris: Fire nye gadgets har fået danske priser Samsung Galaxy Z Fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6: AI-drevet produktivitet og forbedret holdbarhed

Samsung præsenterer Galaxy Z Fold 6 med en række nye funktioner, der skulle løfte produktiviteten. Med sin store 7,6-tommer QXGA+ hovedskærm og avancerede AI-værktøjer som Note Assist, der oversætter, opsummerer og formaterer dine notater, fortsætter Fold med at forsøge at overtage pladsen for Noten, designet til dem, der ønsker det maksimale ud af deres arbejdsdag.

Note Assist tilbyder også en transskriberingsfunktion, som kan omsætte stemmeoptagelser til tekst. Samsung siger at den nye S Pen giver endnu flere kreative muligheder med funktionen Sketch to Image, som genererer billeder ud fra dine skitser. Hvor godt det rent faktisk fungerer, vil tiden vise, når vi får mobilen til test.

Designet på Fold har fået en opstrammer, og den foldbare lukker nu helt tær, samtidig fremhæver Samsung designet som mere holdbart og strømlinet end tidligere modeller. Med et tykkere Armor Aluminum og Corning Gorilla Glass Victus 2 på både for- og bagsiden, skulle Fold 6 være mere modstandsdygtig over for slag og skrammer.

Specifikationer:

- Skærm: 7.6-tommer QXGA+ Dynamic AMOLED 2X, op til 120Hz adaptiv opdateringshastighed.
- Kamera: Tre-dobbelt kamera bagpå (12MP Ultra-Wide, 50MP Wide, 10MP Telefoto) og 10MP frontkamera.
- Processor: Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform.
- Hukommelse og lager: 12GB RAM med op til 1TB internt lager.
- Batteri: 4400mAh med hurtig trådløs opladning 2.0 og trådløs PowerShare.

Pris: fra 15.699 kr.

Must-Have feature: Den forbedrede holdbarhed og den kraftfulde Snapdragon 8 Gen 3 i en foldable, gør den ideel til tunge arbejdsopgaver.

ANNONCE
Samsung Galaxy Z Flip 6 - Samsung Unpacked i Paris: Fire nye gadgets har fået danske priser Samsung Galaxy Z Flip 6

Galaxy Z Flip 6: Stil og hverdagsfunktionalitet

Galaxy Z Flip 6 skiller sig ud med sit lette og stilfulde design. Personligt har jeg været glad for den lille formfaktor, der passer godt i en bukselomme - og i år er formatet forbedret med et 3,4-tommer Super AMOLED FlexWindow med AI-funktioner, så du kan svare på beskeder og få notifikationer uden at åbne enheden. AI-funktionen Suggested Replies analyserer dine beskeder og foreslår skræddersyede svar.

FlexCam fortsætter med at imponere ved automatisk at finde den bedste indramning af dine billeder. Med nye kameraer, der tilbyder op til 10x zoom og forbedret Nightography, skulle kameraet igen være godt - og endnu bedre end tidligere i lavlys-fotos.

Designet følger Fold 6, og er også blevet mere holdbart med forbedret Armor Aluminum og Corning Gorilla Glass Victus 2. 

Specifikationer:

- Skærm: 6.7-tommer FHD+ Dynamic AMOLED 2X, op til 120Hz adaptiv opdateringshastighed.
- Kamera: Dobbelt kamera bagpå (12MP Ultra-Wide, 50MP Wide) og 10MP frontkamera.
- Processor: Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform.
- Hukommelse og lager: 12GB RAM med op til 512GB internt lager.
- Batteri: 4000mAh med hurtig trådløs opladning 2.0 og trådløs PowerShare.

Pris: fra 9.499 kroner


Must-Have feature: FlexCam-systemet der kan fungere som indbygget kamerastand i kombination med de forbedrede kameraer og AI-fotofunktioner.

ANNONCE
Samsung Galaxy Buds 3 - Samsung Unpacked i Paris: Fire nye gadgets har fået danske priser Samsung Galaxy Buds 3

Galaxy Buds 3: Forbedret lyd og komfort

Galaxy Buds 3 er designet med fokus på lydkvalitet og komfort. Samsung hævder, at de nye AI-drevne funktioner som Adaptive EQ og Adaptive ANC forbedrer lydoplevelsen ved at tilpasse sig dine omgivelser. Buds 3 Pro tilbyder yderligere funktioner som Adaptive Noise Control, Siren Detect og Voice Detect, som automatisk justerer lydniveauet.

Den nye ergonomiske pasform, der ligner noget vi kender, skulle gøre dem nemme at bruge og behageligere at have på i længere tid. Samsung har også fokuseret på bæredygtighed på flere områder, blandt andet ved at bruge genbrugsplast i designet.

Specifikationer:

- Lyd: 11mm dynamisk driver.
- Mikrofon: 3 mikrofoner + VPU.
- Batteri: Op til 5 timers musiktid med ANC tændt, op til 24 timer i alt med opladningsetui.

Pris: 1.299 kroner.

ANNONCE
Samsung Galaxy Buds 3 Pro - Samsung Unpacked i Paris: Fire nye gadgets har fået danske priser Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Galaxy Buds 3 Pro

Galaxy Buds3 Pro er nok særligt interessant for de virkelig kræsne brugere. Samsung er igen på banen med et setup der har to enheder indbygget i hver bud - en driver og en 'Plan Tweeter' diskant. Hardwaren skulle være forbedret, og så understøtter de nye også ULTRA High Quality Audio, som understøtter forsoblet samling med SSC-codec. 

Specifikationer:

- Lyd: Forbedret 2-vejs højttalere (10.5mm dynamisk + 6.1mm planar).
- Mikrofon: 3 mikrofoner + VPU.
- Batteri: Op til 6 timers musiktid med ANC tændt, op til 26 timer i alt med opladningsetui.

Pris: 1.899 kroner

Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 og Galaxy Buds 3-serien kan forudbestilles fra i dag, den 10. juli, og vil være tilgængelige i butikkerne fra den 24. juli.

ANNONCE
Del

Seneste nyt