Connery

James Cameron afslører sin næste film efter Avatar 5

Efter en årrække med de blå væsner, er Cameron klar til næste kapitel.

Efter en årelang periode med Avatar-filmene har James Cameron afsløret sit næste store projekt, som vil tage en dramatisk drejning fra Pandora til den virkelige verdens historiske rædsler.

Cameron har netop sikret sig rettighederne til Charles Pellegrinos kommende bog Ghosts of Hiroshima, som han vil fortolke, når arbejdet med Avatar 5 er afsluttet ifølge Deadline.

Den Oscar-vindende instruktør, der er kendt for sin fascination af teknologiske fremskridt og apokalyptiske scenarier, har længe ønsket at lave en film om atomkrigen. Med Ghosts of Hiroshima vil han forene Pellegrinos fortælling med sin filmkunst - og filmen vil gå under navnet Last Train From Hiroshima.

Filmen vil fokusere på de hjerteskærende oplevelser fra de japanske overlevende af atombomberne i Hiroshima og Nagasaki i 1945, især historien om Tsutomu Yamaguchi, der mirakuløst overlevede begge bomber. Cameron, som personligt mødte Yamaguchi kort før hans død, føler en dyb forpligtelse til at videreformidle denne historie til fremtidige generationer.

"Jeg har ønsket at lave denne film i mange år," udtaler Cameron. "Mødet med Yamaguchi forstærkede min beslutning om at fortælle hans historie."

Med sit mesterværk Titanic i bagagen, som kombinerede kærlighedshistorie og tragedie med banebrydende visuelle effekter, kan filmelskere forvente, at Ghosts of Hiroshima potentielt bliver en lige så episk og dybt bevægende oplevelse. Denne gang med atomkrigens konsekvenser som omdrejningspunkt.

Meeeen - James Cameron er vist forpligtet til Avatar 4 og 5, og kigger man kalender, så får Avatar 5 altså første premiere i 2031.

Lad os se, om han får presset en lille krigsfilm ind i mellemtiden!

ANNONCE
Del

Seneste nyt