Connery

Charlie Hunnam skal spille seriemorderen Ed Gein i Monster sæson 3

Næste kapitel i Monster tager form!

Mens vi blot er få dage fra premieren på Monster sæson 2, så er det netop blevet bekræftet, hvem næste kapitel vil handle om.

Sæson 1 fulgte Evan Peters i hans flotteste præstation til dato i rollen som seriemorderen Jeffrey Dahmer - og sæson 2, som lander på Netflix d. 19. september, følger Lyle og Erik Menendez og deres drab på deres forældre.

Tredje sæson er netop blevet bekræftet via Deadline og vil fokusere på den notoriske seriemorder Ed Gein. 

Ingen ringere end Charlie Hunnam har taget teten og skal forsøge at portrættere den bestialske seriemorder. 

Foruden denne bekræftelse ved vi ikke noget om seriens tredje sæson - stay tuned!

Hvem var Ed Gein?

Ed Gein var en amerikansk seriemorder og gravrøver, der blev kendt for sine forbrydelser i Wisconsin i 1950'erne. Født i 1906, voksede Gein op i en strengt religiøs familie med en dominerende mor, hvilket havde en dyb indflydelse på hans psykiske tilstand. I 1957 blev han arresteret for mordet på to kvinder og for gravrøveri. Gein skabte makabre samlinger af menneskelig hud og knogler, og hans hus var fyldt med grusomme udskæringer og husholdningsartikler lavet af menneskelige rester. Han blev erklæret sindssyg og tilbragte resten af sit liv på en psykiatrisk institution. Hans forbrydelser har inspireret karakterer i horror-litteraturen og film såsom Texas Chainsaw Massacre og mange andre. 

Monster: Dahmer – The Jeffrey Dahmer Story
Denne serie, skabt af Ryan Murphy, fokuserer på Jeffrey Dahmer, en seriemorder og kannibal, der terroriserede Milwaukee fra slutningen af 1970'erne til begyndelsen af 1990'erne. Serien udforsker Dahmers barndom, hans kriminelle aktiviteter og de sociale og racemæssige problemer, der bidrog til hans lange række af forbrydelser. Den belyser også systemfejl, som tillod Dahmer at fortsætte med at begå mord i årevis uden at blive stoppet.

Monster: The Lyle and Erik Menendez Story
Denne serie handler om Lyle og Erik Menendez, to brødre, der blev anklaget for at have dræbt deres forældre, José og Kitty Menendez, i 1989. Serien undersøger brødrenes baggrund, deres motiver og den dramatiske retssag, som fulgte. Den fokuserer på de komplekse personlige og familiære forhold, der førte til mordene, og hvordan offentligheden og medierne reagerede på sagen.

Begge serier tilbyder dybdegående skildringer af de faktiske begivenheder og deres konsekvenser, mens de også giver indsigt i de involveredes liv og baggrund.

ANNONCE
Del

Seneste nyt