Connery

Joseph Gordon-Levitt skal opklare mord på Kreta i første trailer til Killer Heat

Mordmysterie på ferieøen!

Joseph Gordon-Levitt er efterhånden kendt for at være den slags skuespiller, der tager chancer med nye, anderledes genrer hist og her.

Han har et stort kartotek af film på sit CV, og de er meget forskellige i stilen - og det nyeste skud på stammen er Killer Heat.

I den første trailer til den kommende thriller Killer Heat får vi et indblik i en mordgåde, der udspiller sig under den græske sols stråler. Joseph Gordon-Levitt indtager hovedrollen som den private efterforsker Nick Bali, der bliver hyret til at undersøge en ung mands død på den idylliske ø Kreta. Filmen, baseret på Jo Nesbøs novelle The Jealousy Man, er fyldt med spænding, intriger og familiedrama.

I traileren møder vi Bali, der hurtigt opdager, at intet er, som det ser ud til. Ofret, Leo Vardakis, viser sig at have en identisk tvilling, Elias, begge spillet af Richard Madden. Elias' kone, spillet af Shailene Woodley, mistænker, at nogen i den magtfulde Vardakis-familie står bag mordet på Leo, og det er op til Bali at finde frem til sandheden. Men i takt med at han graver dybere, konfronteres han med sine egne dæmoner og et kompliceret forhold til sin egen fortid.

Filmen markerer en genforening mellem Gordon-Levitt og Woodley, som tidligere har arbejdet sammen i Oliver Stones Snowden fra 2016. 

Killer Heat får premiere globalt på Prime Video den 26. september, og med et stærkt cast og en intens historie tegner den til at blive en af efterårets store thrillere.

Tjek traileren ud lige herunder:

ANNONCE
?si=ptY6zLHaH1KcRfzD
Del

Seneste nyt