Connery

Launch-trailer til Nobody Wants to Die er rendyrket kærlighed til neo-noir

Dystopisk New York anno 2329.

Den første trailer til spillet Nobody Wants to Die er netop landet og byder velkommen til en ny fortælling om en interessant dystopisk verden.

Spillet finder sted i New York år 2329, hvor man spiller detektiven James Karra, som skal undersøge forskellige gerningssteder med den mest moderne teknologi.

Han kan eksempelvis manipulere med tiden og blive teknologiske opgraderinger til at opdage nye ledetråde og til sidst måske finde den morder, der har huseret i området.

Det er en helt særlig sag, da Karra befinder sig i en moderne verden, hvor kriminelle handlinger mod mennesker er så godt som elimineret på grund af den dygtige teknologi. 

Men der ligger mere under overfladen, end man tror.

Spillet trækker heftigt fra den populære genre i Hollywood, som går under navnet Neo Noir.

Neo-noir er en moderne genfortolkning af den klassiske film noir-genre, som havde sin storhedstid fra 1940'erne til begyndelsen af 1950'erne. Mens klassisk film noir ofte er kendetegnet ved sort-hvide billeder, skyggefuld belysning, komplekse plottwists, moralsk tvetydige karakterer og en generel følelse af kynisme og desillusion, opdaterer neo-noir disse elementer til en moderne kontekst.

Her er nogle af de centrale kendetegn ved neo-noir:

  1. Visuel stil: Neo-noir film bruger ofte stærk kontrast, skyggefuld belysning og stiliserede billedkompositioner, men de gør dette med moderne filmteknikker og farvefilm. Atmosfæriske effekter som regn, tåge og neonlys bruges ofte til at skabe en stemning af mystik og fare.

  2. Temaer: Ligesom i klassisk noir fokuserer neo-noir på komplekse moralske dilemmaer, kriminalitet, korruption og eksistentiel angst. Karaktererne er ofte fejlbarlige, tvetydige og kæmper med indre konflikter.

  3. Plot og karakterer: Plottet i neo-noir er ofte komplekst og fyldt med twists og turns. Protagonisterne er typisk antihelte - de kan være detektiver, privatdetektiver eller almindelige mennesker, der er blevet involveret i en verden af kriminalitet og korruption. Femme fatales er også en hyppig karaktertype i genren.

  4. Miljø: Neo-noir film udspiller sig ofte i urbane, industrielle miljøer eller nedslidte byområder, der spejler karakterernes indre kaos og desperation.

  5. Tone: Stemningen i neo-noir er ofte mørk, melankolsk og kynisk. Der er en følelse af uundgåelig skæbne, hvor karaktererne ofte står over for uovervindelige odds.

Du kan uden tvivl genkende mange af disse træk i launch-traileren herunder.

Spillet er netop blevet tilgængeligt til Xbox Series X|S, PS5 (PlayStation 5), óg PC via Steam.

ANNONCE
?si=qonk2QKBeSLgKF_V
Del

Seneste nyt