Connery

Jude Bellingham er coveratleten på EA Sports FC 2025

Real Madrid og Englands stjernespiller.

Er du klar til næste kapitel I FIFA-universet?

Utallige aftener til både hygge og forfest, hvor man lige har støvet sin konsol af for at banke sine kammerater i en gang bold. Det er lidt et spil, der kan forene alle - du kan være helt fantastisk til FIFA og møde en, der spiller helt forfærdeligt (og dermed forudsigeligt!) og stadigvæk få en interessant kamp ud af duellen. FIFA kan lidt af hvert og sørger for, at de skills du måtte mangle i benene i virkeligheden, kan du kanalisere ud i spillet og gennem dit team og medspillere.

Hvis du har bare fulgt lidt med i FIFA-spillets udvikling gennem årene, så ved også, at det ikke kun er gameplay og spillerne, der er de vigtigste ting - det er også vigtigt, hvor fedt et cover spillet har.

Selvom der nok ikke er så mange, der køber hardcopies som før i tiden, så er der stadigvæk en hvis charme i at have en speciel identitet på forsiden af spillet.

Det må være en af de største ærer i fodboldverdenen - foruden pokaler og solo-titler - at være på forsiden af et FIFA-spil.

I næste installation har FIFA hevet Real Madrid og England-stjernen Jude Bellingham på forsiden.

Midtbanespilleren vil både figurere på coveret til Standard og Ultimate Edition.

Selve billedet er taget fra Bellinghams fejring ved El Clásico, hvor han scorer det vindende mål foran et jublende publikum i Bernabéu. 

Ultimate Edition vil se ham stå sammen med David Beckham, Zinedine Zidane og Gianluigi Buffon samt Aitana Bonmatí.

Bellingham er kun 21 år og er hermed den yngste spiller nogensinde til at være på coveret af et EA Sports-fodboldspil.

FIFA 2025 vil få premiere til september 2024.

ANNONCE
EA Sports FC 25 - Trailer
?si=tz8WlDW3f9Ttsccb
Del

Seneste nyt