Connery

Gyserfænomenet The Conjuring får sin fjerde og sidste film i 2025

Klar på en sidste omgang med Warren-ægteparret?

Tilbage i 2013 klappede gyserfans i deres hænder over en ny franchise, der for alvor forstod, hvordan man skruede et godt gys sammen.

Paranormal Activity-franchisen fra 2007 var så småt ved at dø ud og Found Footage-genren havde nået sit højdepunkt år forinden - men så kom James Wan på banen med The Conjuring aka. Nattens Dæmoner, som kridtede banen op til en ny gyserepoke.

The Conjuring åbnede op for et utal af spin-offs - blandt andet dæmongyset The Nun og dukkehorror-filmen Annabelle - netop fordi filmene fulgte Warren-ægteparret.

Et ægtepar, som har klaret en række overnaturlige sager i virkeligheden - hvis man altså tror på den slags.

Den første film fulgte Perron-familien og deres dæmonbesættelse, mens toeren tog til Hodgsons-familien i England med deres poltergeist og treeren kiggede på den virkelige sag om manden, der mente, at djævlen fik ham til at slå ihjel. 

Nu har Warner Bros. bekræftet, at den fjerde film er på vej - og at dette bliver finalen på epoken.

The Conjuring 4 vil få premiere d. 5. september 2025 og har endnu ikke fået nogen officiel titel. 

Vi ved blot, at vi følger Ed og Lorraine Warren på deres sidste overnaturlige mission - men hvad det bliver, vides endnu ikke.

Det bliver måske den officielle afslutning for den primære franchise - men der er stadigvæk projekter i støbeskeen med solofilms og gyserserier.

Sæt kryds i kalenderen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt