Connery

Disney leger med tanken om live-kanaler som supplement til streaming

Film og tv som i de gode, gamle dage?

Flow-tv kan for den nyere generation måske virke helt igennem absurd - at man skal vente til et bestemt klokkeslæt på en bestemt kanal for at se en bestem serie.

Eller være heldig at fange genudsendelsen, før afsnittet er væk for altid. Det var tider, hvor man samledes om tv'et om aftenen og så noget sammen.

Det gør man også i dag med streaming, men det var alligevel noget særligt. 

Og det er ikke faktisk mange år tilbage, hvor det var den eneste mulighed - altså med mindre vi skruer lidt længere tilbage, hvor man kunne optage kanaler, men nu forvirrer vi de små pus. 

Men Disney+ ser ud til at kigge tilbage på gamle dage og leger med tanken om en live-kanal som supplement til streaming. 

Live-kanaler til de ubeslutsomme

Ifølge The Wall Street Journal vil Disney+ lave en pop-up-funktion, som er målrettet brugere, der ikke har tid og energi til at scrolle de mange film og serier igennem for at finde aftenens underholdning.

I stedet vil et udvalg køre i et flow-tv-tempo, hvor man bare kan hoppe på og se, hvad næste underholdning er. 

Alt fra Simpsons til Marvel. 

Det lyder egentlig som et godt tiltag, fordi i takt med at streaming bliver mere og mere populært i et støt stigende tempo, så bliver udvalget på diverse platforme absurd overskueligt.

Hvor mange gange har man ikke siddet og kigget på udvalget og brugt alt for meget tid på at finde filmen og dermed aldrig rigtig kommet igang med det?

Måske en meget god idé bare at smide sig på sofaen, tænde for for Disney-flow og se, hvad der passer til popcornene?

ANNONCE
Del

Seneste nyt