Connery

Childish Gambino tackler djævlens hotwings under interview på Hot Ones

En snak med rapperen om sit kommende album og øjeblikke fra Community.

Hot Ones er på banen igen, og her har de ingen ringere end Childish Gaminbo aka. Donald Glover ombord.

Mens han forsøger at kæmpe sig igennem de stødt stigende hotte vinger, fortæller han løst og fast om sit kommende album Bando Stone & The New World.

Han er 5-dobbelt Grammy-vinder og desuden en Emmy-vinder, så det er en interessant karakter at få med i programmet. 

Foruden sit album snakker ham også lidt om, hvad eftermælet for hans alter ego Childish Gambino skal være og desuden kigger på sjove øjeblikke på hitserien Community.

Du kan se ham i aktion i videoen herunder: 

ANNONCE
?si=yMhJGhv0hjL5eXFA

Til dig der ikke helt kender så meget til Hot Ones:

"Hot Ones" er en populær webserie skabt af Sean Evans og produceret af First We Feast. Konceptet er simpelt, men unikt: hver episode inviterer en berømt gæst til at deltage i et interview, mens de begge spiser kyllingevinger med stigende niveauer af varme sauce. Serien debuterede i 2015 og har siden tiltrukket en bred vifte af kendisser, herunder skuespillere, musikere, komikere og atleter.

Programmet skiller sig ud ved at kombinere to elementer: dybdegående interviews og en fysisk udfordring. Værten Sean Evans er kendt for sin evne til at stille interessante og udfordrende spørgsmål, der ofte får gæsterne til at afsløre mere personlige og uventede sider af sig selv. Samtidig tilføjer de stigende niveauer af varme sauce en ekstra dimension af underholdning, da gæsterne kæmper med de intense smagsoplevelser og fysiske reaktioner, som de stærke saucer fremkalder.

Hver episode består af ti vinger, hvor hver vinge er belagt med en sauce, der er progressivt stærkere, målt i Scoville-enheder. Serien er blevet en kulturel sensation, ikke kun på grund af de sjove og ærlige øjeblikke, der opstår, når gæsterne konfronteres med ekstrem varme, men også på grund af den høje kvalitet af interviewene.

"Hot Ones" har udvidet sin rækkevidde med spin-offs, merchandise, og endda en egen hot sauce-linje, hvilket cementerer dens status som et innovativt og elsket format inden for underholdning og interviews.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt