Connery

6 af de mest vanvittige øjeblikke i The Boys

Det er ikke en serie, der sparer på overraskelserne!

The Boys er lige på trapperne med finaleafsnittet i sæson 4 - og mens vi snart har haft to solide sæsoner i selskab med de mest fucked up superhelte nogensinde?

Så er tiden kommet til at kigge tilbage på de gyldne øjeblikke!

Det ville være et længere essay, hvis vi skulle gå i dybden med alle de mest bizarre ting i serien - så vi nøjes lige med en hurtig top 5-liste over nogle af de mest fucked scener i filmen.

NOTE: Der er naturligvis GIGANTISK SPOILERS, hvis du ikke er up to date med serien - så bare lige en venlig advarsel, inden du læser videre!

ANNONCE

Popclaws nydelse fører til stor smerte (sæson 1, afsnit 3)

Vi husker nok allesammen A-Trains hemmelige flirt, som lavede nogle mere eller mindre erotiske film i sin b-superhelterolle. Hun han 'poppe' kløer frem, når hun bliver truet - og så er hun lidt af en V-junkie, som får overnaturlige kræfter. Fortabt, forrådt og ret så liderlig, ender det med at Popclaw dræber sin udlejer ved at knuse hans hoved mellem sine lår, mens han udfører oralsex på hende.

The Boys angribes af SUPERFÅR (sæson 4, episode 5)

Vi har set, hvilken effekt Compound V har på mennesker - men når man giver det til dyr? Gem dig indenfor. Vi snakker flyvende, glubske og altædende får, som både på grotesk og komisk vis får The Boys på en af deres vildeste overlevelsestogter nogensinde. 

Termite og en eksplosiv, seksuel fantasi (sæson 3, afsnit 1)

Når man kan gøre sig selv så lille som muligt - hvorfor ikke lige hoppe ind i urinrøret på en penis? Tip til næste gang? Mens han giver sin partner seksuel nydelse ved at bevæge sig igennem dilleren, så skal man ikke begynde at nyse over for meget kokain - så vokser man sig til fuld størrelse. Inde i en tissemand, vel at mærke..

Homelanders mælkebesættelse (Sæson 1, episode 1 + sæson 4, episode 6)

Homelander har om muligt ordbogens bedste eksempel på mommy issues - og hans fascination af den afdøde Madelyn Stillwell ville gøre en ødipus-psykopat til skamme. Han får lige drukket lidt af hendes opbevarede, udpumpede brystmælk fra køleren - efter han lige har lunet det med laserøjne jo. 

Og så får han sig også lige en på opleveren, da Firecracker har leget med eksperimenterende medicin og fået sine bryster til at løbe til med mælk - selvom hun ikke er gravid. Et mælke-cumshot i ansigtet bliver lige dele mødt af glæde og overraskelse i en af de mest fucked up scener i The Boys. 

Herogasm lever op til hypen og mere til (Sæson 3, episode 6)

Herogasm har længe været en af de mest vanvittige øjeblikke i tegneserierne - og når man dedikerer et helt afsnit til det? Så stikker det af. 

Vi snakker alt fra Love Sausage og hans gøremål med gigantpikken til ømme øjeblikke mellem Supes - og desuden seriens vildeste fight til dato!

Sexkælder og numsekage (Sæson 4, episode 6)

Hughie kommer på noget af en mission, da han skal imitere Webweaver under en hyggelig komsammen med landets elite - han bliver dog lokket med ned i kælderen, hvor han overraskes over Webweavers egentlige funktion til festen. Seksuel nydelse af værste skuffe! Vi snakker gimps, slimede øjeblikke, kager med røv på og mere til!

ANNONCE
Del

Seneste nyt