Connery

Samsung Galaxy Watch FE: Her er Samsungs nye "billigste" smartwatch

Det mest nødvendige til håndleddet

Juni er lidt et uvant tidspunkt for et mærke som Samsung at annoncere et nyt smartwatch, men ikke desto mindre er det netop sket: Samsung Galaxy Watch FE er navnet på den nye indgangsmodel i wearable-kategorien.

Den første model er den lidt skrabede version med bluetooth-forbindelse, men senere på året skulle der også komme en LTE-version, så uret kan få sin egen opkobling til 4/5G-nettet.

Galaxy Watch FE har en 40 mm urkasse og kommer i tre farver: sort, pink guld og sølv. Uret har safirglas, som er mere modstandsdygtigt over for ridser, og det er nemt at skifte urremmen med et enkelt klik-system. 

Sundheds- og fitnessfunktioner

Samsung Galaxy Watch FE er udstyret med Samsungs BioActive Sensor, som kombinerer optisk hjertefrekvensmåling, elektrisk hjertefrekvensmåling og bioelektrisk impedansanalyse. Dette giver en omfattende overvågning af forskellige sundhedsparametre.

Søvnsporing og coaching: Uret kan overvåge dine søvnmønstre og give feedback samt tips til at forbedre din søvnkvalitet. Funktionerne omfatter søvnscore, søvnfaser og søvncoaching baseret på dine data.

Hjertesundhed: Galaxy Watch FE kan måle din puls og advare dig ved unormale pulsværdier med HR Alert. Irregular Heart Rhythm Notification (IHRN) hjælper med at identificere uregelmæssig hjerterytme, som kan indikere atrieflimren. Uret kan også måle blodtryk og udføre EKG-målinger, hvilket giver en dybere indsigt i din hjertesundhed.

Træning: Med over 100 forskellige træningsprogrammer kan uret spore alt fra løb til svømning. Den avancerede løbeanalyse giver feedback på din løbeteknik for at forbedre effektiviteten og forebygge skader. Den personlige pulszone-funktion hjælper dig med at sætte mål baseret på din kondition.

Integration i Galaxy-økosystemet

Galaxy Watch FE er designet til at fungere problemfrit med Samsungs økosystem af enheder. Med Find My Phone kan du lokalisere din telefon, hvis du har forlagt den. Camera Controller-funktionen giver dig mulighed for at styre dit smartphonekamera direkte fra uret, hvilket er praktisk til selfies og gruppebilleder. Samsung Wallet gør det muligt at betale for køb og få adgang til identifikationskort som kørekort og studiekort direkte fra dit håndled.

ANNONCE

Med introduktionen af FE-modellen nærmer Samsung sig et produktlineup, der er sammenligneligt med Apples, som har deres Apple Watch SE som entry-model. Det er formentlig dette, Samsung har sigtet efter. Dog virker Galaxy Watch FE i skrivende stund ikke som verdens mest tiltrækkende tilbud, med en pris på 1.599 kroner, når man på samme tid kan købe det bedre speccede Galaxy Watch6 fra efteråret 2023 til en udsalgspris på 1.199 kroner (også for Bluetooth-versionen).

Men så er scenen nok sat til en kommende Watch 7 lancering.

ANNONCE
Del

Seneste nyt