Connery

Gameplay - Her er et deep dive i open world-spillet Star Wars: Outlaws

Ubisoft ruller deres open world formular ud over Star Wars-universet

Siden Ubisoft for noget tid siden afslørede, at de har gang i et stort open world spil ved navn Star Wars: Outlaws, har der været en del spekulation, undren og også mistro: Er det muligt at lave et godt og troværdigt open world spil i Star Wars universet? Når Ubisoft står bag det, er vi så ude i Assassin's Creed territorie, eller er det en mere generisk open world-setting ala Far Cry? Og hvordan retfærdiggør man spillets høje startpris på 599 kroner?

Mens vi ikke kan give dig svar på ovenstående, kan du selv danne dig et bedre indtryk af det kommende spil, der nu har åbnet gevaldigt op for gameplayet, som et væsentligt bedre udgangspunkt end den indledende animerede trailer som spillet fik

ANNONCE
Star Wars Outlaws - Features
?si=TFCyA83xcoReFQWS

Under Ubisoft Forward 2024 kunne udviklerne præsentere en bred vifte af open-world spillets gameplay mekanikker gennem en grundæggende feature-trailer en mere dybdegående gameplay-video.

Outlaws sætter spilleren i scene som den småkriminelle Kay Vess, der gennem spillet skal finde ud af om hun er en sneaky mestertyv, en blastersvingende scoundrel eller en lynhurtig getawayartist - eller en blanding midtimellem. 

Det bringer spillere gennem et væld af både kendte og nye Star Wars planeter - herunder den meget genkendelige Tattooine, i en række kriminelle missioner, der varierer af tyngde og ambitionsniveau. 

Navigationen mellem de forskellige planeter og stjernesystemer finder sted i et rumskib hvor klassisk sci-fi dogfight er en del af spillet, mens gameplayet på planeternes overflade er mere klassisk open-world med forkellige missionshubs og store åbne vidder, med masser af forskellige objectives og udforskningsmuligheder.

Universet er et af de større fra Ubisofts side, og derfor fylder transport også en del - og på landjorden cruiser Vess rundt på en Speeder, mens hun løser de forskellige missioner og forsøger at navigere mellem de kriminelle faktioner, mens hun balancerer charmen mellem blandt andet Jabba The Hutts mafia-lignende organisation og Imperiets brutale overmagt og store tilstedeværelse i form af Storm Troopers og agenter. 

Star Wars Outlaw udkommer til PC og konsoller den 30. august 2024

ANNONCE
Star Wars Outlaws Gameplay deep-dive
?si=tSbkzmVAHXi7Jw5J
Del

Seneste nyt