Connery

Her er Motorola-smartphonen du kan bære som et sci-fi-agtigt smartwatch

Er du træt af at slæbe rundt på både en smartphone og et smartwatch? Så har Motorola løsningen til dig: I hvert fald på det konceptuelle plan.

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal investere i den nyeste smartphone eller gå all-in på det nyeste smartwatch? Med en ny koncept-smartphone siger Motorola:  "Why not both?" 

Flex-Mode: Fra smartphone til håndled på sekunder

Forestil dig en smartphone med en 6,9-tommer FHD+ pOLED-skærm, er er helt klassisk flad som enhver anden telefon. Nu forestiller du dig, at den samme enhed kan bøjes omkring dit håndled og fungere som et high-tech smartwatch. Det er ikke sci-fi; det er Motorola's nyeste koncept.

Mens det kan være en smule svært at forestille sig, at skulle bruge et smartwatch som et stort interaktivt armbånd, er der også andre brugsscenarier - blandt andet kan konceptmobilen folde den nederste del bagud, så smartphonen kan stå af sig stel, og vise et mindre 4" skærmbillede...

ANNONCE
Motorola flex-koncept - Her er Motorola-smartphonen du kan bære som et sci-fi-agtigt smartwatch Motorola flex-koncept

Hånden på hjertet, om nogen virkelig ønsker sig en smartphone som denne, er svært at tro på, men det er den slags som produktkoncepter kan: Fremvise en tosset idé, som kan sætte gang i tankerne og provokere til nye måder, at benytte dagligdags objekter på. 

Konceptmobilen, der blev fremvist på Lenovo Tech World '23 er en af de mere håndgribelige nyheder, fra tech-husets store showcase af idéer for den nære og fjerne fremtid. 

ANNONCE
Motorola flex-koncept - Her er Motorola-smartphonen du kan bære som et sci-fi-agtigt smartwatch Motorola flex-koncept

En showcase for den foldbare fremtid

Som bekendt, er den foldbare skærm ikke en fjern fremtid for hverken Motorola og Lenovo, der senest lancerede en ny generation af den foldbare Motorla Razr, dog i et mindre fleksibelt setup, en deres seneste koncept. 

Om fremtiden kommer til at byde på en hverdag med mange flere fleksible skærme er svær at spå om, men flere af de største elektronikproducenter jagter for tiden idéerne - og den innovation og nyskabelse det bringer til bordet, er forfriskende at se - i hvert fald hvis man har en forkærlighed for gadgets. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce