Connery

Dragon Age: The Veilguard - Fantasy-spilserie vender tilbage efter 10 års fravær

BioWare er tilbage i fantasy-land

I år er det 10 år siden sidste installation i rollepils-serien Dragon Age. Dragon Age: Inquisition der udkom i 2014, var med lige i starten af PlayStation 4 og Xbox One æraen - og et ganske populært RPG-spil, derfor er det også vildt, at der nu er gået 10 år uden udgivelser i franchisen. 

Endnu mere, fordi udgiverne Electronic Arts altid har været meget gode til at spytte sequels ud i et meget hyppigt tempo. 

Men nu er det her snart; Dragon Age 5 - eller som det officielt hedder: Dragon Age: The Veilguard. 

Veilguard fik havde i weekenden premiere på det første gameplay-video fra det kommende spil - og det er tydeligt at der er sket en hel del med grafikken siden forrige udgivelse. 

Det kommede RPG-spil sætter spilleren i scene som karakteren Rook, der sammen med et team af andre fantasy-karakterer drager ud på en mission om at stå ansigt til ansigt mod elver-guder, der har sat gang i en verdensødelæggende kraft. 

Spillets hovedfeatures byder blandt andet på en historie der byder ind med forskellige udfald på valg og konsekvenser, mens kampsekvenserne er styret i realtid, modsat sidste års meget populære Baldur's Gate 3, som var turbaseret. 

Dragon Age: The Veilguard udkommer i efteråret 2024 på tværs af PC og konsoller.  

ANNONCE
Dragon Age: The Veilguard Gameplay
?si=sHq4kIfx-aLTaef3
Dragon Age: The Veilguard Trailer
?si=BeGxQNZPUzPEG_tH
Del

Seneste nyt