Connery

OnePlus Watch 2 Nordic Blue: Æstetisk makeover kombineret med sporty finesse

OnePlus Watch 2 har fået et nordisk udtryk.

OnePlus har for nylig lanceret deres limiterede udgave af OnePlus Watch 2, som går under navnet Nordic Blue.

Og som navnet antyder, er det både en æstetisk makeover, men også en funktionsudvidelse, som gør den velegnet til sportsinteresserede og dem, der gerne vil have et ur, der kan tåle at hoppe med i bølgen blå.

Det er dog udelukkende på den udvendige del af uret, at der er sket en forandring, da alle specs på den interne front forbliver i samme dur som standard-modellen - det vil sige, at det er de samme træningsprofiler og features, som består.

ANNONCE
 OnePlus Watch 2 Nordic Blue: Æstetisk makeover kombineret med sporty finesse

Hvad er det nye?

Først og fremmest er der på den visuelle front blevet lavet en makeover til æstetikeren - der er fokus på at gøre tech-uret mere ‘klassisk’ - ment på den måde, at den har implementeret en flot GMT-urskive rundt om glasset, som giver en lidt mere traditionel stil. Selve uret har fået et blåt armbånd, som er en hybrid-kreation mellem læder og fluoro-gummi, som gør, at det ligner læder, men er mere slidstærkt og hudvenligt. Det er som sådan forskellen fra den klassiske model og Nordic Blue - med den undtagelse, at Nordic Blue kun sælges i Europa.

ANNONCE
 OnePlus Watch 2 Nordic Blue: Æstetisk makeover kombineret med sporty finesse

Hvad kan den foruden det æstetiske?

Det ville blive lidt en kortfattet artikel, hvis vi kun kigger på det æstetiske - så vi også lige tryktestet urets generelle egenskaber i en rundtur i det finske!

Foruden et æstetisk udseende fik vi også muligheden for lige at teste uret af til en lancering i Helsinki tidligere på måneden.

Mens jeg var så heldig at snige mig udenom en uventet snestorm, som forårsagede flere tech-journalisters forsinkelse til den finlandske hovedstad, fik jeg rig mulighed for at trykteste urets egenskaber i kampens hede.

Uret kom med på en aktivitetsdag, hvor vi både hikede, drønede rundt på fatbikes og ikke mindst fik en oplevelse af ægte finsk kultur - nemlig en tur i saunaen!

Og her fik uret sin sag for, men klarede skærene på fornemmeste vis.

Med et simpelt tryk på workout-programmet cykling eller gåtur tracker den præcist både lokation, forbrænding og puls under hele aktiviteten og sørger for at medregne eventuelle pauser, så det bliver én lang kontinuerlig træning og ikke små momenter, fordi man lige holder pause med guidens fortællinger.

Det helt store bravo på turen kom, da vi skulle i saunaen - uret havde ikke de mindste problemer med at tolerere de tårnhøje temperaturer og svingninger mellem sauna og naturligvis et dyp i det 1-2 graders kolde finske vand.

Her fik vi et par sjove spikes på pulsmålingen, hvor man lige kunne se panik-barometeret ryge til tops, når hovedet kom under vandet!

Batterilevetiden er en af de helt store flagship-momenter, da den prale af op til 100 timers batterilevetid - vi fik udleveret uret til eventet dagen inden aktivitetsdagen, og her fik jeg den ladet op til ca. 60 procent batteri - efter en hel dag med pulsmålinger, temperatursvingninger, notifikationer omkring helbredet på det gamle korpus på overarbejde røg der blot små 10-15 procent af levetiden.

Ganske imponerende.

ANNONCE
 OnePlus Watch 2 Nordic Blue: Æstetisk makeover kombineret med sporty finesse

Uret er i den ‘tunge’ ende - men på den måde, at det er et ret stort ur taget i betragtning af, at det er sports-fokuseret. Ikke desto mindre fremstår det ganske let og medgørligt, når det sidder på under aktiviteter - og så kan man godt leve med størrelsen, når den har forbedret GPS og desuden en batterilevetid, som endelig er værd at stile efter.

Og som et sidste prik over i’et kom der er en mere eller mindre ufrivillig test på programmet- nemlig da mig og en anden udsendt skulle løbe som vinden i Munchens lufthavn for at nå vores forsinkede fly. Her fik vi både mappet lufthavnens rute ret flot ud på uret, samtidig med at jeg fik testet min smertegrænse for, hvornår kroppen yder allermest.

Alt i alt er Nordic Blue en æstetisk opgradering til dig, der gerne vil have lidt mere ‘ur’ for pengene og ikke helt kan slippe de gamle traditioner - indholdet på den tekniske front er det samme som OnePlus Watch 2, som kan imponere med skræddersyede træningsprogrammer og en overvældende batterilevetid.

ANNONCE
Specifikationer OnePlus Watch 2 Nordic Blue

Pris: 2899 kroner

Operativsystem: Wear OS

Batterilevetid: Op til 100 timer i Smart Mode

Arkitektur: Unik Dual-Engine-arkitektur

Funktioner:

- Avanceret bevægelses- og velværesporing

- Sundhedsovervågning (pulsmåling, søvnsporing, osv.)

- Fitness tracking

- GPS-integration

- Notifikationer (opkald, beskeder, apps)

- Vandafvisende design

- NFC til kontaktløs betaling 

ANNONCE
Del

Seneste nyt