Connery

The Legend of Vox Machina vender tilbage med tredje sæson

Invincibles fantasy-modpol vender tilbage med ny sæson

Med en pause på to år vender "The Legend of Vox Machina" endelig tilbage til Prime Video, med en tredje sæson - bekræftet med en teaser-trailer af seriens nye åbningssekvens. 

Hvad er Vox Machina?

Primes fantasy animationsserie er ikke fantasy som du kender det - og i hvert fald på ingen måde for selvhøjtideligt. Serien er baseret på internetfænomenet Critical Roles første livestreamede rollespilskampagne - og altså et fantasy-eventyr der er blevet "opfundet", mens rollespillerne spillede spillet - det har åbnet sluserne for en fantasy-serie der er proppet med metakommentarer, referencer til et væld af popkulturelle fænomener, og karakterer der ikke er helt efter bogen - eller jo, efter Dungeons & Dragons regelbogen måske. 

ANNONCE
The Legend of Vox Machina
?si=bIqKIYRda-SeGtdW

Animationsserien er et glimrende fantasy-modstykke der falder ned i samme kategori af underholdning som eksempelvis Prime Videos adaption af superhelten Invincible og The Boys - og er altså mere i NSFW-underholdningskategorien, end ude på Primes mere selvhøjtidelige fantasy-indsatser som Wheel of Time og Rings of Power

De originale rollespillere har sætter i seriens selv stemme til deres respektive karakterer, og det er et livligt og fedt cast bestående af et væld af kendte stemmeskuespillere, som især har gjort sig bemærket inden for gaming. Det er blandt andet Laura Bailey (Jaina Proudmoore i WoW), Taliesin Jaffe (WoW, Final Fantasy, Street Fighter), Ashley Johnson (Ellie i The Last of Us), Liam O'Brien (Illidan Stormrage WoW) og Matthew Mercer (Leon fra Resident Evil).

Prime Video har bekræftet den tredje sæson af den vanvittige fantasyserie, som udkommer den 3. oktober 2024 på streamingtjenesten. 

Hvis du er fan af fantasy, D&D eller Prime videos voksenanimation, skal du helt sikkert tjekke de første to sæsoner af Vox Machina inden den nye sæson lander. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt