Connery

Doom: The Dark Ages

Doom vender tilbage med et middelalderligt fantasy-twist

Det er svært ikke at pege på Doom 2016 som en fantastisk redningsmanøvre for det legendariske shooter-franchise fra iD-software, der fulgte skarpt op med DOOM Eternal.  Nu har vi fået annonceringen af det kommende spil Doom: The Dark Ages, man som shooter-fan kun kan glæde sig over. 

iD Software der har stået bag roret hele vejen igennem, fik først verden til at slå øjnene op for FPS-spil med Wolfenstein i 1992, og den opskrift forbedrede de med det første DOOM-spil allerede året efter i 1993. I en række mellemliggende år var det dog opfølger-franchiset Quake der løb med det meste af opmærksomheden, med en mere mystisk og mytologisk atmosfære. 

Den slags vibes tager DOOM: Dark Ages dog pænt over på, med Doom Slayer i centrum i en slags "prequel"-spil, hvor både våben og monstre tager en mere fantasy-præget tilgang. 

Stemningen passer perfekt til det nye DOOMs metalpumpede, heavy atmosfære, så derfor er vi spændte på at se endnu mere til Dark Ages, som udkommer i 2025 til Xbox Series X|S og PC og PlayStation 5. 

ANNONCE
DOOM: Dark Ages
?si=LBVUrzuMKxWuYGaD
Del

Seneste nyt