Connery

ChatGPT bliver mainstream som aldrig før når iOS18 rulles ud

Apple satser stort på AI i deres kommende opdatering af styresystemet

Med den kommende lancering af iOS 18 tager Apple et stort skridt mod at integrere avanceret AI i hverdagsbrug. En af de mest opsigtsvækkende nyheder er, at ChatGPT bliver dybt integreret i Apples platforme, hvilket bringer AI-assistentens evner direkte til din iPhone, iPad og Mac.

Nyheden der blev løftet under weekendens WWDC har allerede skabt en del opmærksomhed verden over - blandt andet fordi Elon Musk som en direkte konsekvens har besluttet sig for at banne al brug af iPhones på Teslas faciliteter, direkte afledt af hvad han ser som en "øget datasikkerhedstrussel". Men AI i smartphones er kommet for at blive, og mens nærmest alle Android-producenter allerede har introduceret forskellige varianter af kunstig intelligens i årets modeller, er der ikke nogen de bringer teknologi til masserne, som når Apple melder klar til iPhone

ChatGPT og Apple Intelligence

Apple Intelligence, som introduceres med iOS 18, iPadOS 18 og macOS Sequoia, er et nyt personligt intelligenssystem, der kombinerer avancerede generative modeller med brugernes personlige data for at levere brugbar og relevant intelligens. En stor del af denne satsning er integrationen af ChatGPT, hvilket betyder, at brugerne nu får nem adgang til ChatGPT's ekspertise og funktioner uden at skulle skifte mellem forskellige værktøjer.

Hvordan vil det fungere?

Med ChatGPT integreret i Siri og skriveværktøjerne på tværs af Apples platforme, vil brugerne kunne:

  • Få svar på komplekse spørgsmål: Siri kan nu bruge ChatGPT til at besvare dybdegående spørgsmål ved at analysere og forstå komplekse data.
  • Generere og redigere indhold: Skriveværktøjer som Compose gør det muligt for brugerne at skabe indhold i forskellige stilarter direkte fra deres enheder.
  • Forstå og behandle billeder og dokumenter: Brugere kan bede ChatGPT om at analysere billeder og dokumenter for at give relevante svar og informationer.
ANNONCE

Brugersikkerhed

Apple understreger, at anonymitet og sikkerhed er i højsædet med Private Cloud Compute, som sikrer, at brugerdata behandles sikkert og anonymt. Brugernes IP-adresser er skjulte, og deres anmodninger gemmes ikke af OpenAI, hvilket betyder, at brugerne kan benytte ChatGPT med ro i sindet.

En ny æra for AI i hverdagen

Apples nye integration markerer en ny æra for AI i hverdagen. Tidligere var ChatGPT primært tilgængelig gennem separate apps og websteder, men med iOS 18 bliver AI-assistenten en integreret del af Apples økosystem. Dette betyder, at flere brugere vil få adgang til avancerede AI-funktioner på en mere brugervenlig og tilgængelig måde end nogensinde før.

Læs mere om iOS 18 og ChatGPT integrationen på Apple's officielle hjemmeside.

iOS18 og ChatGPT integrationen udrulles senere på året. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt