Connery

Hvad er en Copilot+ PC og hvorfor skal jeg vide det?

Det vælter ud med nye Copilot+ laptops, men hvad er det lige det er?

Den 20. maj 2024 afslørede Microsoft en ny kategori af Windows PC'er, kaldet Copilot+ PC'er, under et specielt event på deres nye campus. Copilot+ PC'er er designet til at være de hurtigste og mest intelligente Windows PC'er nogensinde, med en ydeevne og funktionalitet, som skubber grænserne for, hvad vi forventer af vores computere.

Hvad er en Copilot+ PC?

En Copilot+ PC er en avanceret computer, der kombinerer kraftfuld hardware og banebrydende AI-teknologi. Det er (primært) bærbare er udstyret med en ny type silicium, der kan udføre over 40 billioner operationer per sekund (TOPS). Det giver mulighed for avancerede AI-funktioner som øjeblikkelig billedgenerering, realtidsoversættelse af lyd og meget mere.

ANNONCE
Copilot+: Microsoft premiere
?si=dD_rUbckeeYa4VFJ

Det vigtigste:

Ekstraordinær ydeevne: Med en utrolig ydeevne er Copilot+ PC'er op til 20 gange mere kraftfulde end tidligere modeller og leverer batterilevetid på op til 22 timer. De overgår efter sigende konkurrencen, herunder Apple’s MacBook Air, i både kraft og effektivitet.

AI-Funktioner:

  • Recall: Denne funktion giver dig mulighed for nemt at finde og huske informationer, du har set på din PC, næsten som en fotografisk hukommelse.
  • Cocreator: En indbygget AI-drevet billedskaber og -redigeringsværktøj, der gør det nemt at skabe og justere billeder direkte på enheden.
  • Live Captions: Realtidsoversættelse af lyd fra over 40 sprog til engelsk, hvilket gør det lettere at forstå indhold på tværs af sprogbarrierer.
  • Design og Tilgængelighed: Copilot+ PC'er kommer i slanke og lette designs fra mærker som Microsoft Surface, Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Medion og Samsung. Forudbestillinger er startet, og de vil være tilgængelige fra den 18. juni 2024 med en startpris på 999 USD (ca. 6800 DKK).
ANNONCE

Hvorfor skal jeg vide det?

  • Øget produktivitet: Med AI-assisteret funktionalitet kan Copilot+ PC'er hjælpe dig med at spare tid og arbejde mere effektivt. Funktioner som Recall og Cocreator kan forenkle dine arbejdsprocesser og kreativt arbejde.
  • Fremtidssikret(?) teknologi: Investering i en Copilot+ PC betyder, at du er forberedt på fremtidens teknologiske krav. Disse PC'er er designet til at håndtere både nutidens og morgendagens udfordringer.
  • Forbedret brugeroplevelse: Den avancerede hardware og de nye AI-funktioner gør Copilot+ PC'er til de mest brugervenlige og kraftfulde computere på markedet. Uanset om du arbejder, spiller eller skaber indhold, vil en Copilot+ PC gøre din oplevelse bedre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt