Connery

Kasper Eistrup designer ny kunstversion af Beosound A9

Kashmir-frontmandens projekt har premiere til 3 Days of Design

Bang & Olufsen har holdt deres genkendelige gulvhøjttaler A9 i rotation siden den først blev lanceret tilbage i 2012. Gulvhøjttaleren er efterhånden hvad man kan kalde en nyklassiker, og både teknologi og udtryk er blevet udviklet gennem tiden - senest i en række markante kunstner-kollaborationer, hvor udvalgte kunstnere i samarbejde med B&O har pyntet højttalerens frontcover med forskellige værker. 

Nu er det blevet Kasper Eistrups tur til at udsmykke A9, og denne gang er det hele højttaleren der er i spil. 

Eistrup, der gennem de seneste år har haft primært virke som billedkunstner, kendes nok bedst af den danske befolkning som frontmanden for bandet Kashmir, der i 2014 gik på pause på ubestemt tid - afbrudt af et par reunionkoncerter i 2021. 

Samarbejdet mellem Kasper Eistrup og Bang & Olufsen er unikt, idet Eistrup er den eneste (første) danske kunstner, der deltager i Art of the A9-projektet

ANNONCE
Bang & Olufsen - Kasper Eistrup designer ny kunstversion af Beosound A9 Bang & Olufsen

Resultatet er en slående version af Beosound A9, der har fået tilnavnet Cacophonia. Coveret kombinerer forskellige fragmenter af Eistrups kunstværker, og samtidig har han selv valg tilhørende nuance på træbenene og en ny kobbertone på aluminiumsringen der indrammer højttalerens front. 

Beosound A9 Cacophonia kan lige nu ses udstillet i Bang & Olufsen på Østergade 18 i København, under 3daysofdesign. 

B&O oplyser at Beosound A9 Cacophonia vil blive produceret i totalt 50 eksemplarer, alle med Kasper Eistrups signatur på bagsiden, til en vejledende stykpris på 50.000 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt