Connery

Fyre foretrækker Taylor Swifts krop frem for Kim Kardashians krop

Ny undersøgelse viser at mænd og kvinder favoriserer høj og slank...

Hvad gør en kvinde attraktiv, rent fysisk? Well, der er mange faktorer der spiller ind, blandt andet vælger vi tynde piger over tykke (surprise!), men altså også slanke piger over dem med kurver. 

En stor visuel undersøgelse fra Universitet i New South Wales, Australien, blev sat i søen, for at finde ud af hvilken kvindekrop, der er den mest eftertragtede.

Taylor Swift-typen vinder over Kim Kardashian-typen

Over 60.000 personer verden over, tog del i undersøgelsen, der konkluderede at både mænd og kvinder foretrækker længere lemmer og slanke former.

Haters gona hate, hate hate hate hate - T. Swift

De mange deltagere i undersøgelsen, afgav deres mening på over tusinde variationer af den kvindelige krop.

Deltagerne blev præsenteret for et begrænset udvalg af kvindekroppe, der efter valg udviklede sig til næste generation, baseret på de vindende valg. Som sådan fik forskerne en evolutionær vinkel på partnerudvælgelse. 

For hver generation, blev vinderen højere og slankere - og i hver generation var de lavest scorende kropstyper, dem der var kortere, rundere og tykkere.

Sådan lyder det i en artikel i Daily Mail Online, der efterfølgende går i krig med at sweettalke Taylor Swift, og trashe Kim..

Resultatet taler ret meget imod en tendens der især har været fremstomende over de seneste år; at store bryster og bagdele er det mest attråværdige.

Kan vi ikke få en mellemting? 

Taylor Swift og Kim Kardashian er to, ret modstødende poler, kropstype-mæssigt - og jeg er ret sikker på at det optimale ligger et sted i mellem de to. 

En anden nylig undersøgelse, vist at kurven i kvindens rygsøjle var enormt afgørende for, hvor attraktiv hun er. Og en vinkel på 45 grader mod bagdelen, er ganske perfekt - og vinder flere blikke, end en stor fyldig en, uden svaj.

Charlotte McKinney, ex? - Fyre foretrækker Taylor Swifts krop frem for Kim Kardashians krop Charlotte McKinney, ex?

Af de to bud - hvad er du MEST til?

Kim Kardashian-kropstypen eller Taylor Swift-kropstypen, giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder!

Del