Connery

Lenovo Yoga Pro 9i: Kreatør-maskinen der kan det hele

Pro-powerhouse med lir til både jobbet og gamersessionerne

Denne artikel er sponsoreret af Lenovo

Kender du det der, hvor man bare trænger til en opgradering? Yoga-serien fra Lenovo trængte til en, og den er her nu: Opgraderingen.

I en tid, hvor hver eneste detalje tæller, og ydeevne er en nødvendighed, er Lenovo på banen med deres mest avancerede bærbare: Yoga Pro 9i

Den nye arbejdshest af en maskine er resultatet af et stærkt partnerskab mellem Lenovo og Intel, der sammen har været i gang med at sætte en ny standard for, hvad der er muligt i en bærbar computer: Her får du en virkelig fed bærbar, med masser af power


Kompakt og klar til kamp

Performance-bærbare er ikke længere store klodser, der fylder ekstremt i rygsækken - ikke hos Lenovo, der med Yoga-serien altid har været fortalere for et lækkert og samtidig praktisk design. Det gælder også for Yoga Pro 9i, der med sin metalliske ramme kapsler al hardwaren ind med god stil og afrundede comfort-edge kanter, som sørger for at maskinen ikke udsætter hverken dine håndled eller tasker for unødvendig træthed, som man ofte oplever, hvis en bærbar har meget skarpe kanter. 

Der er tænkt over designet på Yoga Pro 9i - ikke bare for at den ser flot ud, men også for at alt bare virker. Luft-gennemstrømningen til maskinen kører ud ved den let hævede bund, og sørger for at den bærbare hverken brænder for varm til sig selv - eller brænder sin bruger, med dampende varm luftcirkulation. Det helt store trækplaster i Pro-Yogaens design, er at den har opnået certifikatet MIL-STD 810H, der taler ind i en robusthed, som kan bruges i det amerikanske militær - så ved man, at det er holdbart kram.

ANNONCE
Lenovo Yoga Pro 9i - Lenovo Yoga Pro 9i: Kreatør-maskinen der kan det hele Lenovo Yoga Pro 9i

Performance og Power: Intel Inside

Det er ingen hemmelighed, at en bærbar computer er mere end bare en smuk ydre skal. 

Hvad der virkelig tæller, er det, der sker under hætten, og her er Yoga Pro 9i i en klasse for sig selv. Den nye Yoga er drevet af Intels 13. gen. Core i9 processor, det er nok det bedste du kan få i en bærbar PC lige nu, og et imponerende power-show-off.

Intel Core i9 i 13th gen. giver Yoga Pro 9i en kraftfuld kombination af ydelse og effektivitet. Lenovo har arbejdet tæt sammen med Intel for at maksimere processorens potentiale, og det har givet en maskine, der ikke alene kan håndtere komplekse grafiske opgaver, men også sikrer en hurtig, effektiv arbejdsgang.

Den nye 13. gen. Intel Core processor er hjertet til Lenovo X Power, der sørger for at maskinen hele tiden tilpasser sig det aktuelle brugsmønster. Det er mega fedt, fordi Intel's nyeste teknologier, som hyper-threading og forbedret energieffektivitet, går hånd i hånd med Lenovo's vision om en bærbar, der kan håndtere alt fra videoredigering til gaming, uden at gå på kompromis med batteriets levetid. Intel-processoren er nøglen til Yoga Pro 9i's alsidighed, og den sikrer, at du kan arbejde, game, og skabe uden begrænsninger.

Sætter nye standarder: Grafik og Skærmteknologi

Men hvad nu hvis du arbejder med grafikintensive opgaver? Yoga Pro 9i har også det dækket med et NVIDIA GeForce RTX 4070 grafikkort, som giver dig masser af kraft til at håndtere alt fra 3D-modellering til spil i høj opløsning. Og høj opløsning er vigtigt, fordi: Skærmen, skærmen er helt fantastisk!

Lenovo har udstyret Yoga Pro 9i med en blændende imponerende 16" stor 3.2K PureSight Pro MiniLED-skærm, der har en utrolig detaljeret og farverig billedkvalitet. Skærmen er ideel for professionelle kreative, der kræver farvepræcision, eller for dem, der bare vil nyde en film i topkvalitet.

ANNONCE
Lenovo Yoga Pro 9i - Lenovo Yoga Pro 9i: Kreatør-maskinen der kan det hele Lenovo Yoga Pro 9i

Dolby Atmos - all around you

Når det kommer til lydkvalitet, tager Lenovo ingen genveje. Med et Dolby Atmos 6-højttalersystem og 4 præcisionsmikrofoner, giver Yoga Pro 9i en lydoplevelse ud over det sædvanlige. Personligt har jeg ikke altid fidus til, når producenter fortæller om deres fantastiske revolutioner i indbygget laptop-lyd, men for en gangs skyld føles det som om, at det bliver undersolgt: Lyden i Yoga Pro 9i er helt fantastisk for en bærbar computer - og det kommer især til udtryk når man gamer. Tag for eksempel et spil som Baldur's Gate 3, der virkelig beriges af effekterne som Dolby Atmos kan levere med hele 6 dedikerede højttalere.

Den gode lyd kommer selvfølgelig ikke kun gamere til gode. Uanset om du arbejder på en professionel lydredigering eller afholder et Zoom-møde, kan du stole på, at lyden er klar og fuld af nuancer.

Sikkerhed og software

Indbygget i Yoga Pro 9i er også flere lag af sikkerhed. Fra den avancerede fingeraftrykslæser til de indbyggede sikkerhedschips, er den bærbare bygget til at beskytte dine data og dit privatliv.

Pro 9i: En Yoga der leverer på alle plan

Lenovo Yoga Pro 9i er ikke bare en almindelig bærbar computer; det er en komplet pakke. Drevet af den nyeste Intel Core processor og understøttet af high-end komponenter på alle fronter, leverer maskinen en fænomenal brugeroplevelse. 

Med en vejledende udsalgspris på 16.429,00 kr., får du en bærbar computer, der imponerer på både ydeevne, men samtidig serverer en rigtig god værdi for pengene.

Hvis du er på udkig efter en bærbar, der kan det hele, behøver du ikke at lede længere. Lenovo Yoga Pro 9i er den opgradering, du har ventet på.

ANNONCE
Lenovo Yoga Pro 9i - Lenovo Yoga Pro 9i: Kreatør-maskinen der kan det hele Lenovo Yoga Pro 9i
Del

Seneste nyt