Connery

Nyt år, ny livsstil: Skær fedtet fra med Qookwares Airfryer

Er tiden endelig kommet til at få en airfryer i hus?

Hvis du skulle være gået nogens næse forbi, så er Airfryers det nye sort.

De er OVERALT, og invaderer folks hjem med smarte, hurtige tilberedninger, sundere måltider og mere fleksibilitet i køkkenet.

Og mens danskerne lige nu er i fuld gang med et forsøg på at overholde deres enorme ambitioner på nytårsforsæt-fronten - så er en sundere livsstil i selskab med en airfryer en af de nemmere projekter at overholde i mere end bare indtil marts!

Airfryer er en sundere måde at tilberede dine råvarer på, hvor man bruger mindre mængde fedtstof til tilberedningen, samt opnår en hurtigere tilberedning på mange punkter.

En airfryer tilbereder din mad via varm luft - uanset om du smider en omgang pommes frites i maskinen eller skal bage en kage. Skulle du være så uheldig, at der ikke indfandt sig en airfryer under juletræet tilbage i december, så frygt ej - vi har allieret os med de gode folk hos Qookware, som har designet deres helt egen airfryer!

Tjek Qookware Airfryer ud lige her

(pssst. de kører 20 % på deres Qookware Airfryer resten af måneden!)

ANNONCE
Nyt år, ny livsstil: Skær fedtet fra med Qookwares Airfryer

Fra tradition til transformation

Den danske madkultur, kendt for sin hygge og komfort, står over for en sund transformation. Mens klassiske retter som smørrebrød og frikadeller forbliver favoritter, søger flere og flere en sundere tilgang til disse traditionelle favoritter.

Det er her Qookwares nyeste airfryer træder ind som en vigtig spiller.

Altså vi snakker vi evnen til at tilberede eksempelvis danskernes darling, medister, i store mængder - en kurvfuld i Qookwares airfryer kan lave op til 10 personer på én gang!

Som den kære afdøde Ole Thestrup sagde i De Grønne Slagtere: "Pølser har altid fascineret mig. Der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr og så håne det ved at stikke det op i dets egen tarm!"

Med en perfekt blanding af moderne teknologi og traditionel madlavning, tilbyder Qookwares airfryer en unik løsning. Ved at anvende en avanceret luftcirkulationsteknologi kan den tilberede mad med markant mindre fedt, uden at gå på kompromis med smagen.

Airfryer-teknologien har revolutioneret måden, vi tænker på madlavning.

Ved at bruge varm luft til at netop "fritere" maden, kan Qookwares airfryer tilberede dine yndlingsretter med betydeligt mindre fedt.

Det er ikke kun for pomfritter – tænk sprøde grøntsager, møre kyllingestykker, og endda hjemmelavet brød! Med Qookwares airfryer bliver denne overgang ikke kun nemmere, men også mere lækker.

Foruden et stilrent design, som gør deres airfryer til en af de første på markedet, man rent faktisk gerne vil have stående fremme i køkkenmiljøet - så har den en række gode egenskaber, som gør madlavningen mere overskuelig i hverdagen.

Vi har lige opridset de vigtigste punkter herunder:

ANNONCE
Nyt år, ny livsstil: Skær fedtet fra med Qookwares Airfryer

Rummelig kurv til store portioner ad gangen

En af de største benspænd ved konventionelle airfryers er størrelsen på kurven - men det bliver gjort til skamme her med en heftig 7,5 liters kurv til tilberedning. Det gør det nemmere at lave større portioner mad til gæster og familie, så du ikke skal i gang med samme tilberedning af to omgange.

Aftagelig kurv kan gå i opvaskemaskinen

Kurv og rist må begge komme i opvaskemaskinen, så man hurtigt og nemt kan få rengjort i bund i airfryeren, hvis man bruger den hyppigt i ugens løb. Så er det slut med at skulle stå og skrubbe løs manuelt!

Drejeknapper tilsidesætter fedtede touch-paneler

Touch-paneler er altid smart og fancy på gadgets - men faktisk også ret til praktisk, når vi snakker gadgets i køkkenet. Her går vi back-to-basics og styrer temperaturen og tiden med klassiske drejeknapper, som sørger for, at du ikke får et fedtet udseende på din airfryer efter få gange.

Airfryer - nu med ‘ovnlåge’

En af de kosmetiske detaljer ved maskinen er ret genial - den læner sig nemlig mere op af en konventionel ovn, da man med dette design kan se ind til dine råvarer via den transparente overflade. Den har et smart vippelåg, så du ikke sætter din airfryer-kurv ind uden at se, hvad der sker - her kan du følge dit pommes frites-eventyr fra start til slut!

Og hvis du tænker, at din airfryer skal bruges på slankefronten?

Så har vi tre eksempler på, hvorfor en Qookware airfryer er genial til at holde den sunde linje:

ANNONCE
Slankere linje med Qookwares Airfryer

Mindre fedtbehov

En airfryer bruger varm luft til at tilberede maden i stedet for dybfriture, hvilket betyder, at du kan tilberede sprøde og lækre retter med mindre eller helt uden olie. Dette reducerer det samlede kalorieindtag og fedtindhold i dine måltider.

Færre kalorier uden at gå på kompromis med smag

Ved at bruge en airfryer kan du opnå en sprød tekstur, der minder om stegning, uden at tilføje store mængder fedt. Dette gør det muligt at nyde velsmagende retter med færre kalorier.

Hurtigere tilberedning af sunde måltider

Airfryeren kan lave sunde måltider på kortere tid end traditionelle metoder som ovn eller stegepande. Den hurtige tilberedningstid gør det lettere at vælge sundere madindstillinger og modstå fristelsen til at ty til hurtigere, men mindre sunde alternativer såsom takeaway.

Du kan købe din næste airfryer fra Qookware lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt