Connery

De bedste film på Disney+ lige nu

En oversigt over de bedste film på Disney+-streamingtjenesten.

Disney+ er en streamingtjeneste, som på ingen tid har sneget sig ind blandt de platforme, som har det største udbud af film og serier. Meget af det skyldes, at Disney+ af gode årsager har hele bagkataloget af animationsfilm og serier gennem årenes løb, så alle Disney Originals og diverse ligger der allerede klar til afspilning - såvel som alle Star Wars-film og Marvel-film og serier.

Vi har kigget på Disney+ og fundet de bedste film lige nu - og i stedet for at fylde listen med 70 procent Disney-klassikere eller Marvel-bonanza, som er mange oplagte valg, så har vi valgt at fokusere primært på film udover disse kategorier. De taler jo lidt for sig selv, når vi snakker Disney Plus.

Herunder er nogle af de bedste film du kan streame på Disney+ lige nu:

ANNONCE

A Good Year

Russell Crowe står for en af de skønneste feelgood-film om drømmen om at flytte til Sydfrankrig og bo på en vingård - måske finde sit livs kærlighed, eller måske bare hygge sig med sin egen vin. Det er rendyrket paradis på jord med skønne præstationer, hyggestemning og masser af livsbekræftende elementer.

ANNONCE
A Good Year

Aliens

Ridley Scotts absolutte bedste film i Alien-franchisen vil altid være toeren - hvor etteren introducerede universet på en rigtig spændende, plastisk og nervepirrende 70’er-måde, er toeren all-in a la Terminator 2. Tempoet er skruet op, fokusset er action, krig, spænding og uhygge i rendyrket overlevelse mod væsner fra det ydre rum. En rigtig velskrevet, original og genial sci-fi-film, der kridtede banen op for mange andre inspirerede film den efterfølgende tid.

ANNONCE
Aliens

Avengers: Infinity War

Man kunne hurtigt fylde denne liste med Marvels ikoniske film i de første 10 år, men vi nøjes med at fremhæve det bedste og vigtigste af dem alle. Infinity War rystede godt og gevaldigt op i det ‘hyggelige’ univers, vi havde været kendt til i en konstellation af heist møder superhelte. Russo-brødrene lavede en genistreg på denne film, hvor handlingen har det helt, helt rette tempo, karaktererne får nok tid til at udvikle sig i filmens forløb og Thanos-skurken blev endeligt introduceret som den vildeste badguy i franchisen. En helstøbt, perfekt superheltefilm.

ANNONCE
Avengers: Infinity War

The Banshees of Inisherin

Har man set In Bruges, så ved man, at det dynamiske trio med Colin Farrell, Brendan Gleeson og Martin McDonagh. Men hvem havde troet, at lynet slog ned to gange? Ikke desto mindre er McDonaughs nyeste film et skønherligt, upassende mærkeligt epos om et venskab gået itu, og hvor langt begge parter vil gå for at få det til at fungere eller være endeligt slut mellem dem. Et lille niche-univers med bragende gode præstationer og en eventyrlig nede-på-jorden-stil, der gør den særdeles unik og seværdig.

ANNONCE
The Banshees of Inisherin

Barbarian

Gyserfilm er efterhånden en mangelvare - ikke på kvantiteten men i høj grad på kvaliteten. Men så kommer der af og til film som Barbarian, som virkelig sparker igennem, genrerblander og tager røven på seerne. Jo mindre du ved om filmen, jo bedre for førstegangsoplevelsen - så lad os bare nøjes med at sige, at du skal se den. En mesterlig moderne plottwister!

ANNONCE
Barbarian

Big

Tom Hanks har flere ikoniske film på sit CV end man kan tælle - men sjældent rammer man så rent igennem på et tidsmæssigt nedslag kombineret med en tidløs handling. 80’erne stråler igennem denne fortælling, hvor Tom Hanks med et specielt ønske til et karneval pludselig bliver en voksen mand - en sjov, skør og familievenlig fortælling om, hvad man dog gør som barn, der pludselig har skæg og dyb stemme. Farverig, fantasifuld og den perfekte lørdagsfilm for hele familien.

ANNONCE
Big

The Big Short

Finanskrisen i 2008 fortalt gennem Adam McKays kække filmiske stil, klippe-egenskaber og en kavalkade af stjerneskuespillere, som alle sammen i et farverigt univers fortæller om en af de største økonomiske kriser i nyere tid.

The Big Short

Busters Verden

Måske den bedste danske børnefilm nogensinde? Ikke desto mindre en film, som er tidløs, charmerende og ikke mindst ikonisk. Den fortæller bramfrit om livet som barn på godt og ondt, hvor fantasien slippes løs og magien opstår i hverdagens trummerum.

ANNONCE
Busters Verden

Copycat

En absurd overset seriemorder-thriller med Sigourney Weaver, der efter et ansigt-til-ansigt med en forstyrret morder lider af agorafobi og forbliver i sin lejlighed. Da en efterligner begynder at efterligne den originale morder, må hun gøre op med sig selv, om hun tør begive sig ud i verden igen for at sætte en stopper for det en gang for alle.

ANNONCE
Copycat

Crimson Tide

Tony Scott har lavet en lille genistreg på thrillerfronten med den minimalistiske fortælling om en gruppe soldater ombord på en ubåd med atommissiler - da kommunikationen fejler og det er op til folkene ombord at beslutte, om der skal indledes en atomkrig, begynder det dyriske at dukke op og kampen om alfahan-rollen kommer i spil mellem Denzel Washington og Gene Hackman. Nervepirrende, underholdende og veludført.

ANNONCE
Crimson Tide

The Darjeeling Limited

Wes Andersons film er lidt en love-hate-ting for mange - nogle hylder hans originale, bizarre og maleriske univers, mens andre ikke helt kan tune ind i hans gakkede stil. Denne er hans mest helstøbte til dato - og endda en af de mere oversete af slagsen, hvor man følger tre brødre på en meget abstrakt sjælerejse. En skøn fortælling om følelser på kryds og tværs, broderskabets styrke og skrøbelighed og livets op- og nedture.

ANNONCE
The Darjeeling Limited

Face/Off

90’erne kogt ned i én actionfilm - Face/Off. Den geniale John Woo-film er rendyrket badass-action, hvor John Travolta og Nicolas Cage spiller over for hinanden og ender med at få byttet ansigter med en moderne teknologi - da de begynder at implementere sig i hinandens liv begynder tingene for alvor at eskalere.

ANNONCE
Face/Off

The Fault in our Stars

Trænger man til en god grædetur, så går man aldrig galt i byen med denne bogfilmatisering, der sidder lige i skabet. En række dødeligt syge unge begynder at leve livet som det skal lives i de sidste dage af deres liv og gør noget så tårefremkaldende som at holde deres begravelsestaler for hinanden, selvom de ikke er i jorden endnu. Følelserne sidder helt ude på tøjet og rammer rent i hjertet.

ANNONCE
The Fault in our Stars

The Fly

David Cronenbergs ikoniske Fluen-remake er rendyrket 80’er-bodyhorror, hvor Jeff Goldblum spiller den excentriske forsker, som formår at opfinde teleportation. Da han en aften beslutter sig for at teste det med sig selv, sniger der sig en spyflue med i kabinen - og selvom sammensmedningen af fluen og menneskets DNA i starten giver ham sexlyst, styrke og udholdenhed, så begynder udseendet og sindet så småt at smuldre for altid.

ANNONCE
The Fly

Hot Shots!

Der har været mange epoker på komediefronten, hvor man har lavet spoof-film - og mens Scary Movie og Not Another Teen Movie dominerede 00’erne, så er 90’ernes bedste spoof-film Hot Shots 1 og 2. Rendyrket dumhed, gakkede parodier og genistreger på humorfronten kombineret med en Charlie Sheen i sin storhedstid.

ANNONCE
Hot Shots!

The Martian

Ridley Scott havde lige et par år imellem sine guldkorn på filmfronten, men genfandt sin magi på rum-fronten med Matt Damon i front som den strandede astronaut på Mars. En bjergtagende flot film, der både byder på humor, spænding og sci-fi-aspekter, som bygger på fantasien om at bo og leve i det ydre rum på godt og ondt.

ANNONCE
The Martian

The Menu

Hvad sker der, når en mesterkok får nok og beslutter sig for at lave sit livs måltid koste hvad det vil? Ja, her snakker vi ikke Noma, der lige skifter placering og koncept fra tid til anden, men en rendyrket, uventet thriller, som dykker ned i det narcissistiske i madlavning, spillet mellem afsender og modtager og ikke mindst snobberiet i finedining - sat på spidsen i en morderisk fortælling!

ANNONCE
The Menu

The Negotiator

En skøn spændingsfilm, hvor en gidselforhandler, spillet af Samuel L. Jackson finder sig i midten af en korrupt sag, som sætter ham i fokus som den skyldige - velvidende om hans uskyldighed tager han selv gidsler i forsøget på at tage kontrollen over situationen. Nu går den vilde katten-efter-musen-jagt, da de henter ekspertise ind med Kevin Spacey.

ANNONCE
The Negotiator

Once Upon a Time in America

En af de mest helstøbte gangster-fortællinger, som virkelig giver sig selv tid til at fortælle om rise-and-fall i gangstermiljøet - hvor vi følger de unge drenge lave ballade på gaden til at være de helt store mafiosoer. Store følelser, et tidsligt mesterværk og en smuk film om livet i den kriminelle underverden.

ANNONCE
Once Upon a Time in America

Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl

Når man baserer en film på en forlystelse i Disneyland, så tænker man ikke, at det kan ende i andet end en pengesluger. Men med Johnny Depp som Captain Jack Sparrow ved roret i en fantastisk original fortælling om en tid med pirater på verdenshavene, blev det en kæmpe succes for Disney. En storslået eventyrfortælling med et fængende plot og bragende dygtige skuespilpræstationer.

ANNONCE
Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl

Predator

Det bliver ikke meget mere Schwarzenegger-agtigt end Predator. Svulmende brystkasser, store guns, tunge drenge og et bæst af en alien, som ikke burde have lagt sig ud med militærets badboys. Det er rendyrket macho-action og et ægte eksempel på, hvordan man bygger en rigtig, mytisk actionhelt op. Manden mod rumvæsnet er rendyrket underholdning, minimalistisk og overraskende fængende.

ANNONCE
Predator

Pretty Woman

En af de bedste romcoms de seneste 40 år finder man i kærlighedsaffæren mellem Richard Geres forretningsmand og Julia Roberts prostituerede. Det lyder som et sjovt match, men med en naturlig, sprudlende kemi mellem de to hovedpersoner, et gribende plot og en klassisk handling om drømmen om prinsen på den hvide hest - så er Pretty Woman en helstøbt romcom, som er et textbook-eksempel på den helt rigtige sammensætning i genren.

ANNONCE
Pretty Woman

Ready or Not

Gyser, komedie og thriller kombineres i en og samme originale film, som tager de vildeste, morbide drejninger og dykker ned i familie-traditioner sat på spidsen. Overtro møder overlevelse i et vanvittigt kapløb mod uret i en obskur fortolkning af det første møde med svigerforældrene.

ANNONCE
Ready or Not

The Revenant

Leonardo DiCaprio vandt langt om længe sin Oscar for dette benhårde portræt af en pelsjæger, der bliver efterladt i vildmarken efter et bjørneangreb - rendyrket overlevelse i naturen med hævn i øjnene og ikke mange dialoger. Den perfekte cocktail til en film, hvor det usagte står frem via de visuelle virkemidler og driver filmen frem med samme drivkraft som hovedrollens stålvilje til overlevelse.

ANNONCE
The Revenant

Dawn of the Planet of the Apes

Rebooten af Abernes Planet troede man lidt var en ting, man ikke havde brug for - se bare Mark Wahlberg-udgaven fra 2003! Men Rise of the Planet of the Apes var en fantastisk original origin-story, hvor toeren virkelig var en øjenåbner for den nye CGI-teknologi på markedet kombineret med et simpelt, fængende plot, der bryggede på det helt store magtskifte mellem mennesket og aberne.

ANNONCE
Dawn of the Planet of the Apes

The Empire Strikes Back

Den absolutte bedste Star Wars-film til dato og en af de bedste sequels nogensinde. Masser af rumgøgl, Darth Vader far-søn-øjeblikke, vilde plottwists og en opskalering af sjælen i George Lucas’ rumeventyr. Rendyrket underholdning og originalitet!

ANNONCE
The Empire Strikes Back

Snabba Cash

En lowkey svensk thriller med en på daværende tidspunkt spirende skuespiller Joel Kinnaman, som ved siden af økonomistudiet tjener lidt på at deale narko. Da hans dobbeltliv pludselig spiraliserer ud i det rene kaos, skal han pludselig både flygte fra politiet og den serbiske mafia.

ANNONCE
Snabba Cash

There’s Something About Mary

Farrelly-brødrene har lavet mange genistreger, men kun overgået af Dum & Dummere er Vild Med Mary en af deres mest ikoniske komediefilm. Ben Stiller jagter sin drømmekvinde, som han mistede under en uheldig fadæse med sine testikler viklet ind i lynlåsen. Som voksen skal han nu finde ud af, om hun er single - som en normal tilgang hyrer han selvfølgelig en privatdetektiv. Som så forelsker sig i hende. Den gamle traver, ikke?

ANNONCE
There?s Something About Mary

Logan

X-Men har haft mange temaer og stilskift, siden Hugh Jackman og co. lancerede det tilbage i 2000. Men det sidste syn af Wolverine i franchisen (indtil Deadpool 3, vel at mærke!) er stadigvæk Logan - her blev alt farvespil, familiehygge og eventyrlighed fjernet for en barsk, nede på jorden-fortælling om en superhelt på randen af sygdom og forgiftning af sin egen superkraft. Rørende, banebrydende og hårdtslående fra start til slut.

ANNONCE
Logan

Chip 'n Dale: Rescue Rangers

Chip og Chap-spillefilmen kom ind fra sidelinjen og tog røven på os med et absurd originalt plot, hvor vi fulgte de ikoniske Disney-stjerner flere år ude i fremtiden, hvor den dynamiske duo havde splittet. Filmen er lige dele fokus på storhed og fald, dynamikken mellem to partnere og et dyk ned i animationsudviklingen gennem tiden på godt og ondt. En helstøbt familiefilm, som faktisk er mere underholdende for voksne på grund af de mange ikoniske easter eggs.

ANNONCE
Chip 'n Dale: Rescue Rangers
Del

Seneste nyt

Annonce