Connery

EPOS H3Pro Hybrid lander i nye farver

De multianvendelige hovedtelefoner - nu med valgmuligheder

I vinteren 2021 lancerede danskejede Epos et vildt gamingheadset, der trak intet mindre end topkarakter hos os, på grund af dets flotte mix af features og kvalitet - til en rimelig pris. 

Det eneste man egentlig kunne ønske sig af Epos H3Pro Hybrid, var muligheder for flere farver, end den indledende mørkeblå som den blev lanceret i, og det ønske er nu blevet indfriet, H3Pro Hybrid lanceres nemlig nu i farverne Ghost White og Racing Green. 

ANNONCE
Epos H3Pro Hybrid - Racing Green - EPOS H3Pro Hybrid lander i nye farver Epos H3Pro Hybrid - Racing Green

Når vi nu vælger at fremhæve en nyhed om nye farvevarianter, er det egentlig ikke fordi det er en gigantisk nyhed - men det mindede os om hvor fantastisk godt et headset Epos har konstrueret, og den oplysning er egentlig værd at give videre. 

Epos H3Pro Hybrid - Ghost White - EPOS H3Pro Hybrid lander i nye farver Epos H3Pro Hybrid - Ghost White

Epos H3Pro Hybrid har en vildt bred funktionalitet, og de udvidede funktioner med trådløs low-latency forbindelse og ANC. H3Pro Hybrid er lige nu et af de bredest anvendelige gaming-headsets på markedet, og i forhold til prislejet på godt 2.000 kroner, er der ikke rigtig en finger at sætte på det: Man får virkelig noget for pengene. 

Headsettets hybrid-funktioner betyder at det både kan kables og benyttes trådløst med praktisk talt alle enheder man kunne forestille sig, dette er et headset til: PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, Mac og selvfølgelig også din smartphone - what's not to like?

ANNONCE
Del

Seneste nyt