Connery

Logitech er klar med trådløs udgave af deres e-sport headset

Go pro: Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Gaming Headset

Logitech er sponsor af en god håndfuld professionelle esport atleter, og mærket er cementeret som en af de 'gode gamle' i udstyrskategorien, men det betyder ikke, at de ikke fornyer sig.

Mærkets gaming-serie Logitech G, er i løbet af de seneste år blevet et af de første valg, når folk kigger efter udstyr - og det afspejles også i deres samarbejde med esporten.

”Jeg elsker mit PRO X headset, det eneste jeg ville ønske, at det havde, var trådløs support,” siger Søren ’Bjergsen’ Bjerg, League of Legends, TSM. ”Nå, nu behøver jeg ikke at ønske det mere!”

ANNONCE
Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset - Logitech er klar med trådløs udgave af deres e-sport headset Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset

Logitech har nemlig lanceret et nyt trådløst gaming headset, baseret på deres pro gaming headsets, og det første af slagsen giver trådløs lyd med Logitechs LIGHTSPEED-teknologi. 

Logitech G Pro X Wireless  leverer over 20 timers batterilevetid og 42 fods rækkevidde.

Derudover byder det nye headset på avanceret Blue VO!CE-software, der giver utrolig stemmeklarhed og kommunikation af høj kvalitet i spillet og under streaming. PRO-G 50 mm driveren sikrer skarp og professionel lyd, den næste generation af DTS 7.1-surround sound giver en bedre situationsfornemmelse og behagelig polstring med memory foam i et letvægtsdesign, der leverer timevis af komfort til lange øvelsessessioner eller gaming-konkurrencer.

Priser og tilgængelighed

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED Gaming Headset forventes at være tilgængeligt i august 2020 til 1.499 DKK i vejledende udsalgspris.

ANNONCE
Del

Seneste nyt